Elindult hódító útjára a Xiaomi Redmi 2 Prime

1

A kínai Xiaomi összefogott a szintén kínai Foxconnal, hogy Indiában gyártsanak okostelefonokat. A projekt a “Make In India” nevet kapta, és az első készülék, ami napvilágot látott az égisze alatt nem más, mint a Redmi 2 feljavított változata, a Redmi 2 Prime.

A két tech óriás az Andhra Pradesh-i Sry City-ben állította fel üzemét, ami egyébként a második Kínán kívüli közös gyáruk, ugyanis a legelsőt Brazíliában húzták fel. A terjeszkedés első szerelemgyereke tehát a Redmi 2 Prime, amely abban különbözik a Redmi 2-től, hogy belsejében 2 GB RAM, valamint 16 GB belső tárhely van, ami lényegében a kétszerese az eredeti modellekben találhatónak. A többi specifikáció teljesen megegyezik, azaz egy 4.7 colos HD IPS kijelzőt, Snapdragon 410-es processzort, 8 és 2 megapixeles kamerákat, valamint egy 2200 mAh-s akksit kapunk.

A újdonság egyébként véletlenül tűnt fel a Flipkarton és az Amazonon, de aztán el is távolították onnan. A mobil kb. 110 dollárnak megfelelő áron lesz kapható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid