Több Huawei és Honor mobil Android Pie (EMUI 9) frissítése indult meg

0

Az Android Pie rendszer szépen lassan, de annál biztosabban terjeszkedik, és persze elsőként főleg a különböző felsőkategóriás okostelefonokra juthat el. Nem kivétel ez alól a Huawei sem, hiszen már egy ideje tart az EMUI 9 béta programja, amiben a kínai vállalat számos csúcskategóriás készüléke vett részt. Azért alkalmaztunk múlt időt, mert a hivatalos frissítés végre megérkezett, és a kiválasztott telefonok tulajdonosai hamarosan örülhetnek a legújabb Android verziónak.

A következő mobilok tulajdonosai gyújthatnak örömtüzet:

  • Huawei Mate 10
  • Huawei Mate 10 Pro
  • Huawei P20
  • Huawei P20 Pro
  • Honor Play
  • Honor View 10
  • Honor 10

Amennyiben az említett készülék közül valamelyik a birtokodban van, akkor minden bizonnyal hamarosan megjelenik nálad is a frissítés lehetősége, sőt, úgy tudjuk, hogy a Mate 10 Próra már el is érhető az új rendszer hazánkban.

Számítani lehet az átszabott felhasználói felületre, a gesztus alapú vezérlési rendszerre, és számos további extrára, amelyek részét képezik a Google Android 9.0 verziójának, illetve a Huawei EMUI 9 interfészének.

Természetesen nem egyszerre és nem azonnal kapjátok meg az új frissítést, szükséges némi idő, míg mindenkihez eljut a friss disztribúció. Legyetek türelmesek, aztán ha sikerült a frissítés, számoljatok be róla hozzászólás formájában, hogy mennyire vagytok elégedettek az új szoftverrel.

Forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid