Elképesztő telefotó kamerával jöhet Huawei P50 Pro

0

A Huawei már javában készül az új P50 szériával, amely az előző generációhoz hasonlóan valószínűleg három taggal debütál. Most érkezett pár friss értesülés a telefonokról, egész pontosan a top modellről, ami jó eséllyel a Huawei P50 Pro+ nevet kapja.

A Huawei első periszkópos telefotó kamerával ellátott készüléke a P30 Pro volt, ez 5x optikai és 50x digitális zoomot jelentett a gyakorlatban. Egy évvel később a Huawei P40 Pro+ esetében ezt megduplázta a gyártó, így a mobil akár már 10x optikai és 100x digitális nagyításra is képes volt. Az egyik kínai forrás szerint idén megint nagy ugrás várható, a P50 széria top modellje az eddigi legdurvább telefotó kamerát kapja az okostelefonok közül.

A Huawei P40 Pro+ periszkópos kamerája

A Huawei P50 Pro+ állítólag 20x optikai és 200x digitális zoomra lesz képes egy újfajta periszkópos telefotó optika segítségével, ami elsőre elég hihetetlennek hangzik. A megoldás fantázia neve “Binocular Zoom” lehet, ez olyasmi, mint a Samsungnál a “Space Zoom”. Mivel a hírt más forrásból egyelőre nem erősítették meg, így érdemes némi fenntartással kezelni, de ha valóban megvalósítja ezt a Huawei, akkor azzal rendesen feladják a leckét a konkurenciának.

Ugyanez a forrás azt állítja, hogy végre bevezetik a csúcskategóriában a 120 Hz-es képfrissítést. A Huawei elsőként a P40 széria esetében lépett túl a 60 Hz-en, de akkor még csak 90 Hz-re ugrottak, és a Mate 40 széria esetében sem haladták ezt meg. A kínai vállalat esetében a múlt hónapban debütált Nova 8 Pro kapott először 120 Hz-es kijelzőt, így teljesen logikus, hogy a P50 mobiloknál is alkalmazzák ezt. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy minden kiadásnál ugyanazt a képfrissítést fogják-e használni.

A Huawei P50 mobilok bemutatója március környékén várható, de pontosabbat egyelőre nem tudunk mondani, még csak mostanában kezdtek el szállingózni a hírek az új zászlóshajókról.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid