Elöl-hátul megújul a Samsung Galaxy Note 10, itt vannak a legfrissebb részletek!

0

Friss információk érkeztek a Galaxy Note 10 modellekről, mégpedig egy megbízható forrásból. Nézzük, milyen csúcsmobilokkal készül a Samsung!

Ismét Ice universe osztott meg Twitteren infókat a Da Vinci kódnéven futó Note 10 szériáról. A készülék elöl és hátul is megújul, ami leginkább a kamerák elhelyezésében mutatkozik majd meg.

Egy korábbi poszt szerint “Da Vinci szimmetrikus”, ami arra utalhat, hogy a előlapi kameralyuk szélről középre költözik. Ezen kívül azt is tudni lehet, hogy a kivágás valamivel kisebb lesz, mint az S10 esetében. Az alábbi koncepciót a PhoneArena készítette:

A hátlapi kamerákról pedig úgy tudjuk, hogy a vízszintes elrendezést függőlegesre cseréli a Samsung, és középről bal szélre kerül az egész apparátus, hogy ne lógjon be az aksiba.

Ilyesmi lehet majd a Note 10 hátlapja is (Samsung Galaxy A7 2018)

Az is kiderült még, hogy a kamera hardvere nem változik az S10 modellekhez képest, vagyis nem lesz 64 MP-es szenzor, ugyanazokat az érzékelőket kapjuk. A sima Note 10 esetében egy 10 MP-es kamera lesz elöl, míg egy 12+12+16 MP-es tripla megoldás hátul (normál, telefotó és ultraszéles látószögű). A Note 10 Pro pedig elöl kaphat egy második szelfikamerát, ami valószínűleg a mélységérzékelést végzi majd, hátra pedig kerül majd egy 3D ToF érzékelő is, hasonlóan az S10 5G-hez vagy akár a Huawei P30 Próhoz.

A forrás azt is megerősítette, hogy a Galaxy Note 10 modellek már megkapják a vadonatúj UFS 3.0-s belső tárhelyet, ami gyorsabb és energiatakarékosabb a korábbi megoldásoknál. Ez elsőként a Galaxy Foldban debütált volna, de a hajlítható mobil megjelenését elhalasztották, így a OnePlus beelőzte a Samsungot, hiszen a 7-be és a 7 Próba is ilyet szereltek.

Az akkumulátorokkal kapcsolatban pedig olyan híreket lehetett hallani, hogy a sima Note 10 egy 4300 mAh-s, a Note 10 Pro pedig egy 4500 mAh-s telepet kap, és a töltés lényegesen gyorsabb lesz, mint amire az S10 modellek képesek.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid