Leárazott néhány friss TV-okosítót a Geekbuying

0

A Geekbuying webáruháza átfogó és rendkívül kedvező promóciós kampányt indított, amelynek főszereplői a különböző mini PC-k, TV-okosítók. A belépőszinttől kezdve a prémium kategóriáig mindenféle termék képviselteti magát, ami közös bennük, az a kedvező árcédula, melyet különböző kuponok révén tovább lehet csökkenteni. Az alábbiakban ezekből az ajánlatokból emelünk ki néhányat, tartsatok velünk!

H96 MAX RK3318

A H96 MAX RK3318 egy kiváló tv-box, ami nem csupán a 4K tartalmak lejátszásában, de számos más dologban is jeleskedik. A készülék fejlett hardvere alkalmas az Android 9.0 Pie operációs rendszer futtatására, ami közel végtelen számú alkalmazást, illetve tartalmat jelent.

Bluetooth modem, illetve kétcsatornás WiFi modul is került a szerkezetbe, szóval nem fog akadozni a képernyőtükrözés sem. Csatlakozó szintén akad a boxon szép számmal, Ethernet, USB 3.0, kártyaolvasó – csak, hogy néhányat említsünk. Úgy gondoljuk, érdemes a legtöbb operatív memóriával ellátott verziót venni, mert nincs akkora különbség a kiszerelések között az árban, és 4 GB RAM sok esetben fogja meghálálni magát. A készülék a GeekBuying oldalán most 53,99 dolláros áron megy, de ha használjátok az IOUPFCLD kupont, akkor a vételárat tovább lehet mérsékelni, nem is kevéssel. További részletekért és megrendelésért kattintsatok erre a linkre!

Beelink GT-King

A Beelink GT-King TV-okosító egyike a legerősebb ajánlatoknak, hiszen fejlett, 6 magos Armlogic S922X processzor dolgozik a belsejében, mégpedig 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely mellett. A hardver gond nélkül fogja futtatni a készüléken előretelepített Android 9.0 Pie operációs rendszert, amelynek köszönhetően számos tartalom, alkalmazás válik elérhetővé. Bár már fejlesztik az újabb verziót, és a kiváltságos kevesek ki is próbálhatták, a Pie még nagyon sokáig naprakész verziója lesz a zöld robotos ökoszisztémának, amire érdemes beruházni.

A kiválóan felszerelt prémium tv-box a GeekBuying webáruházában most mindössze 116,99 áron rendelhető, ám a vételár enyhíthető kicsit a FJKSUUMQ kuponnak köszönhetően. További információkat és a megrendelési lehetőségeket ezen a linken találjátok!

 

A GeekBuying azokra is gondolt, akiknek éppen Mini PC vásárlásán jár az esze, hiszen most számos modell akciós áron fut náluk. Kampányukban Beelink, Hystou, valamint Vorke márkájú gépek vesznek részt, és szinte minden igényt és árszegmenst lefed a kínálat. A mini PC-k sikerét leginkább a kompakt méretük, mobilitásuk jelenti, úgy, hogy közben nem kell lemondani a teljesítményről sem.

A válogatásban akad készülék i7-es processzorral és komoly grafikus vezérlővel, ilyen például a játékokra fejlesztett Beelink G7 Kaby Lake G. A Vorke márkájú alternatívák között persze létezik jóval olcsóbb masina is Android operációs rendszerrel, mint például a Vorke Z7.

Érdemes szétnézni a választékban, minden bizonnyal sikerül olyan modellt találni, ami megfelel az igényeteknek, illetve a költségvetéseteknek. Az összes akciós termék elérhető erre a linkre kattintva! A termékek EU raktárból is elérhetőek, 50 dolláros vásárlás felett pedig 5 dolláros kedvezmény jár a TV-okosítókra, a ZZSNFQSG kuponnal.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid