Előrendelési akcióban a Leagoo S9, most csak 129.99 dollárba kerül

0

Jelenleg háromféle vékony kávás dizájn elterjedt a mobilpiacon. A Xiaomi Mi MIX féle teljes kijelző, a Galaxy S9 által használt edge-to-edge kijelző, és az iPhone X féle notch-os megoldás. Utóbbit használja a Leagoo újdonsága is, amit már elő is lehet rendelni.

A notch miatt a képarány is megnyúlt, így19:9-es kijelzőt kapunk 5.85 colos méretben és HD+ (1512×720) felbontással. A közel 90%-os kijelző/előlap aránynak köszönhetően a mobil mindössze akkora, mint egy átlagos 5.5 colos készülék.

Videón is megtekinthetjük a mobilt:

A notch-os megoldás a Leagoo szerint előnnyel bír Xiaomi Mi MIX féle dizájnhoz képest. Az előlapi kamera például a megszokott felső részre kerül, így szelfiknél nem kell fejre állítanunk a mobilunkat.

A Samsung Galaxy S9/S9 Plus-hoz hasonlítva pedig nagyobb kijelző/előlap arány érhető el.

Miért érdemes a Leagoo S9-et választani?

  • A gyártó arra is nagyon büszke, hogy elsőként dobta piacra a megoldást, amivel akár 65 megapixeles ULTRA-HD-s fotókat is készíthetünk. Azt azonban nem tudjuk, hogy ez pontosan hogyan is működik majd.
  • A kinézet hasonló vizuális élményt nyújt, mint amit már az iPhone X-nél megismertünk. A korrekt teljesítményű és energiatakarékos hardver pedig remek felhasználói élményt tesz lehetővé, ráadásul az iPhone X árának kb. 15%-áért.

Az 5.85 colos HD+ kijelző a notch miatt közel 90%-os kijelző/előlap aránnyal rendelkezik. Az IPS panel 450 nites fényerővel bír, és 85%-os az NTSC színlefedettség. Ez a fényerő még elég nagyobb napfényben is, de az akkumulátort nem terheli nagyon.

A Leagoo S9 13MP + 2MP-es duál kamerát kapott, és a gyártó szerint ez a világ első notch-csal rendelkező mobilja, ami 65 megapixeles ULTRA-HD képet tud készíteni (több képből rakja össze). Az így elkészített képbe akár 23X-osan is belenagyíthatunk, és még így is HD minőséget látunk – legalábbis ezt állítja a Leagoo.

A magas kijelző/előlap arány mellett az előlapi kamera is fent helyezkedik el, így szelfiknél nem kell forgatnunk a mobilt, mint némelyik mostanában megjelent készüléknél. Véleményük szerint ez a legjobb megoldás most, ha minden funkciót figyelembe veszünk.

Természetesen elérhető az arcfelismerés és az ujjlenyomat-olvasó általi azonosítás is, így a felhasználók dönthetik majd el, hogy melyik közkedvelt módot használják a biztonság érdekében.

A ház polikarbonátból készült, ami a fém keretbe fut, és a kerekítéseknek köszönhetően nagyon kényelmes fogást biztosít, miközben a látványra sem lehet panasz.

A telefon a következő színekben érhető el:

Összegezve tehát a Leagoo S9-et 5.85 colos HD+ kijelzővel (1512×720) szerelték, és duál hátlapi kamerát kapott (13MP + 2MP), míg elöl egy 8 MP-s modul található. Az MTK 8 magos processzora került bele, és a 4GB RAM mellé 32GB tárhelyet kapunk. A 3300 mAh-s akkumulátorral rendelkező mobil ára 149.99 dollár lesz.

Az előrendelés már elindult, és akik így vásárolják meg, azok 20 dollár kedvezményt kapnak, ráadásul akár ingyen is az övék lehet a mobil. A Banggood exkluzív előrendelési akciójáról bővebben ezen a linken olvashattok.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid