Megjelent a Zhiyun Smooth 4 gimbal

0

Nem olyan rég írtunk a Zhiyun Smooth 3 gimbalról, amelynek már meg is érkezett az utódja, a Smooth 4, ami egész jó áron kapható.

Ha a legolcsóbb gimbalt keresed, akkor kiváló választás lehet a Zhiyun Smooth Q, ami egy bevált, népszerű típus, ha viszont egy kicsit komolyabbat szeretnél, akkor nagyjából 20-40 dolláros felárért már a Zhiyun Smooth 4-et is megkapod.

A Zhiyun Smooth 4-et kifejezetten okostelefonokhoz tervezték, szinte minden típust támogat, és egy töltéssel akár 12 órát is képes működni egyhuzamban. Már USB-C port van rajta, és akár a telefonunkat is tölthetjük róla használat közben, ezek ugyanis általában kevesebbet bírnak. Egyébként az is megoldható, hogy egyszerre töltsük a gimbalt egy powerbankről, valamint a telefont a gimbalról, ha úgy hozza a szükség, így a 12 órás működési idő is jelentősen megnövelhető.

A gimbal meglehetősen könnyű, de akár 210 grammos mobilokkal is megbirkózik, és a szokásosnál jóval több vezérlő egységet találunk rajta. Ezeket nem sorolnám fel, az alábbi képen minden remekül látszik.

Extrákból nincs hiány, kapunk például automatikus objektumkövetést, ami nem korlátozódik emberi arcokra, és természetesen a gyönyörű tima-lapse felvételek készítése sem jelent akadályt.

Zhiyun Smooth 4 már kapható a Tomtop oldalán, ahol a WDZYS kupon beírásával már 139.99 dollárrért is megvásárolható, ráadásul jár hozzá egy tok és egy apró tripod állvány is. További részletek az alábbi linken:

Bár nem kapcsolódik a témához, megemlítenénk, hogy a Xiaomi elektromos rollere magyar raktárról is megvásárolható a Tomtopnál. (Német raktárat írnak, de ezt a terméket kivételesen hazánkból szállítják.)

Forrás: Tomtop

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid