Leagoo S8 Pro előrendelés – 5.99″ Full Screen kijelző, Helio P25, 6GB RAM és csak 249.99 dollár!

1

A Leagoo nemrég bemutatta új zászlóshajóját, az S8 Pro nevű mobilt, amely hatalmas, 18:9-es Sharp kijelzővel és 6 GB RAM-mal rendelkezik. Az előrendelés már él, és most kedvezményt is adnak a készülékre.

Videó az újdonságról:

A Leagoo S8 Pro fő vonzereje az 5.99 colos, 18:9-es, Sharp gyártmányú Full HD+ kijelző, ami a gyártó szerint az előlap 85%-át foglalja el.

Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra került, és a segítségével rendkívül gyorsan, akár 0.1 másodperc alatt feloldható a telefon. Emellett duál hátlapi kamera került ide, ami egy 13 megapixeles OmniVision és egy 5 megapixeles Samsung szenzorból áll.

A mobil 7.9 mm vékony, és precízen megmunkált fémkeret veszi körbe, ami nem csak masszív, prémium kivitelt, de kellemes fogást is biztosít.

A lekerekítéseknek hála kifejezetten kényelmes kézben tartani a telefont, ráadásul a dizájn is szemet gyönyörködtető lett. A vékony ház egy 3050 mAh-s LG akkumulátort rejt, amely támogatja a 9V/2A-es gyorstöltést, így 30 perc alatt egy napra elegendő használati időt nyerhetünk.

Bár nyilván nem egy kategória a két készülék, a Leagoo igyekszik a Galaxy S8+-szal összehasonlítani a mobilját az alábbi táblázatban. A kínai gyártó telefonja mellett szól a több memória, a jobban pozicionált ujjlenyomat-olvasó és a sokkal kedvezőbb árcédula.

  • Leagoo S8 Pro előrendelés 50 dollár kedvezménnyel ezen a linken.

A Leagoo S8 Pro mellett van egy olcsóbb modell is, ami a Leagoo S8 nevet viseli. Ez egy 5.72 colos, 18:9-es HD+ kijelzővel bír, és elöl-hátul duál kamerát kapott.

Videó:

Leagoo S8 vs. Galaxy S8 összehasonlító táblázat (a felbontást elírták a Samsung mobiljánál):

A Legoo S8 is 50 dollár kedvezménnyel rendelhető elő ezen a linken, így most csak nettó 120 dollárba került.

forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid