Előrendelhető a Vernee kompakt mobilja, az M5

0

A Vernee M5 készülékről már korábban is olvashattatok nálunk, mivel egy igazán tetszetős, kompakt telefonról van szó, ami már elő is rendelhető.

A készülék igazán pofásra sikerült, hiszen minőségi alkatrészekből készült, és elöl-hátul 2.5D-s kerekítést kapott. A gyártó egyébként kifejezetten nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy egy kézzel is kényelmesen tudjuk használni az M5-öt. Az unibody alumíniumház letisztult dizájn kölcsönöz neki, és kétféle színben is elérhető (kékben és feketében).

Az 5.2 colos IPS kijelzőnél be kell érünk a 720p-vel, mely 1280×720-as felbontást jelent, de ekkora méretben ez bőven elég éles képet biztosít. 

A sebességért az MTK6750 8 magos rendszerchip felelős, amihez 4 GB rendszermemória asszisztál, hogy ne legyenek lassulási problémák. A háttértárral sem spóroltak, mivel 64 GB került a kézbeillő készülékbe, amit egyébként akár egy 128 GB-os memóriakártyával is tovább bővíthetünk.

Hátulra egy 13 megapixeles optika került, ami 0.3 másodperces fókuszt ígér, míg elöl egy 8 megapixeles kamera felelős a minőségi szelfikért. Nem maradhatott el a közkedvelt ujjlenyomat-olvasó sem, amely a készülék hátulján kapott helyet. Az egykezes felhasználást figyelembe véve ez volt a legoptimálisabb elhelyezés.

A rendszer az Android 7.0-ra épül, de a Vernee felületét használja, ami VOS néven fut. Az alap verzióhoz képest új funkciók kerültek be, emellett jobban takarékoskodik az akkumulátorral is. Utóbbiból 3300 mAh-s került beépítésre, ami kifejezetten jónak tűnik a készülék kecsességét figyelembe véve (kevesebb mint, 7 mm vékony). Az M5 támogatja az itthon használt B20-as LTE sávot, emellett 2 SIM kártyát is fogad, de az egyik SIM tálcája közös a memóriakártya foglalatával.

A Vernee M5 már előrendelhető  a Tomtop webshopjában. Akiknek megtetszett a készülék, azok ezen a linken tudják megvásárolni. Az ára nettó 140 dollár, melyet további 25 dolláros szállítási költség terhel, és szeptember végére várható az érkezése.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid