Előrendelhető az egyik legjobb S8 hasonmás, a Vkworld S8

0

Szinte hetente mutatunk nektek olcsó Galaxy S8 hasonmásokat, és máris itt a legújabb típus, ami ráadásul hatalmas akkumulátorral érkezik.

Bár elég sok az eltérés a Galaxy S8 és a Vkworld mobilja között, de a külső ezúttal is nagyon szépre sikerült, és felül, valamint az oldalakon már alig látszik a káva, legalábbis a renderképek szerint. A keret állítólag titánból készült, a többi részt pedig Gorilla Glass fedi. Az előlapot az 5.99 colos kijelző uralja, ami 18:9-es képaránnyal rendelkezik, és Full HD+ felbontást kapott.

A telefon belsejében az MTK6750T chip felel a teljesítményért, amihez 4 GB rendszermemória áll rendelkezésére, háttértárból pedig 64 GB-ot kapunk, amit tovább bővíthetünk memóriakártya segítségével. Hátul duál kamerát láthatunk, méghozzá egy 16 MP-es és egy 5 MP-es modul személyében, míg elöl egy 13 MP-s szenzor teszi a dolgát.

Az egyik legnagyobb előnye a Vkworld mobiljának, hogy 5500 mAh-s akkumulátort tudtak belezsúfolni, ami legalább 2-3 napos használati időre enged következtetni, és akár 20 órán át is böngészhetünk az S8-cal. A gyorstöltéssel sem lesz gondunk, hiszen ebben egy 9V/2A-es töltő lesz segítségünkre. Emellett kapunk hátsó ujjlenyomat-olvasót, támogatott a B20-as LTE sáv, és 2 SIM kártya fogadására is képes az Android 7.0-val érkező készülék.

Az egyik legjobb hír egyébként, hogy szinte minden alkatrészt valamelyik neves gyártótól szerezték be. A kijelzőt az LG gyártotta, a memóriamodulok és az akkumulátor a Samsungtól származik, a kamerát pedig a Sony gyártotta, így minden bizonnyal nem lehet majd panasz a minőségre.

November közepétől lesz elérhető a Vkworld S8, de már most előrendelhető a Tomtom webshopjában. Az ára 170 dollár, így kb. nettó 45.000 forintért vásárolhatjuk meg az egyik legjobb S8 klónt. Ha megtetszett a készülék, akkor ezen a linked tudod előrendelni.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid