Máris előrendelhető a Xiaomi Redmi 5 és Redmi 5 Plus

0

Nemrég debütáltak az új Xiaomi Redmi 5 és Redmi 5 Plus készülékek, amelyek igen jó áron kínálnak korrekt hardvert és vékony kávájú 18:9-es Full Screen kijelzőt. A megjelenésre még várni kell egy keveset, de a Geekbuying már megindította a nemzetközi előrendelést, így akár már most lefoglalhatod a saját példányodat. (Linkek a cikk végén.)

A sima Redmi 5 egy 5.7 colos HD+ kijelzőt kapott, és a Snapdragon 450 hajtja, a Redmi 5 Plus megjelenítője pedig 5.99 colos és Full HD+ felbontású, amelyhez Snapdragon 625 párosul. Memória tekintetében többféle kiszerelés is van, a kamerák viszont egyaránt 12 és 5 megapixelesek minden modellnél.

Az akkumulátor 3300 mAh-s a kisebb, és 4000 mAh-s a nagyobb verzió esetében, és már MIUI 9-es rendszerrel érkeznek az újdonságok.

Mint ahogy a bevezetőben is említettem, a Geekbuying megindította a nemzetközi előrendelést. Az árak nyilván magasabbak, mint Kínában, de az ár/érték arányra még így sem lehet panaszunk. Valószínűleg mi is berendeljük majd valamelyik verziót, hogy le tudjuk tesztelni, ugyanis nagyon ígéretesek lettek a mobilok. További részletek, árak és előrendelés az alábbi linkeken:

Frissítés: kaptunk pár kedvezményes kuponkódot!

Neked hogy tetszenek az új Redmi 5 modellek?

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid