Akciós a Vernee M5 a Tomtop EU raktárában

0

A Vernee M5 egy igen korrekt középkategóriás mobil lett, és most EU raktárról is be lehet rendelni nagyon jó áron. Így nem kell vámot fizetned, és gyorsan meg is érkezik a telefon.

A készülék egy 5.2 colos, HD felbontású IPS kijelzővel bír, a sebességért pedig az MTK6750 8 magos rendszerchip felelős, amihez 4 GB rendszermemória tartozik, hogy ne legyenek lassulási problémák. A háttértárral sem spóroltak, mivel 64 GB került a készülékbe, amit egyébként akár egy 128 GB-os memóriakártyával is tovább bővíthetünk.

Hátulra egy 13 megapixeles kamera került, ami 0.3 másodperces fókuszt ígér, míg a szelfikért egy 8 megapixeles szenzor felel. Az ujjlenyomat-olvasó a készülék hátulján kapott helyet, és 0.1 másodperces feloldással kecsegtet.

A rendszer az Android 7.0-ra épül, de a Vernee felületét használja, ami VOS néven fut. Az alap verzióhoz képest új funkciók kerültek be, emellett jobban takarékoskodik az akkumulátorral is. Utóbbiból 3300 mAh-s került beépítésre, ami kifejezetten jónak tűnik a készülék vastagságát figyelembe véve (kevesebb mint, 7 mm vékony). Az M5 ráadásul támogatja az itthon használt B20-as LTE sávot, és 2 SIM kártyát is fogad.

A Vernee M5 a Tomtop weboldalán most mindössze 122.99 dollárba kerül EU raktárról (Germany Warehouse), a szállítás pedig nagyjából 10 dollárba kerül. Ez igen kedvező ár, és máshogy már nem is érdemes külföldről rendelni, hiszen Kínából már egész biztosan nem érkezne meg a csomag karácsony előtt. Így ráadásul még a vámolással sem kell bajlódni.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid