Európába is érkezik a OnePlus 5T Star Wars Edition

1

Remek hírek láttak napvilágot, amik a OnePlus rajongókat és a Csillagok Háborújának kedvelőit is érintik, ha pedig valaki mindkettőbe beletartozik, annak ez felér egy karácsonyi ajándékkal.

Több jó hírrel is szolgált mostanában a OnePlus, mivel nagyjából 2 hete bejelentette a rendkívül jól árazott OnePlus 5T-t, majd nemrég kiderült, hogy egy speciális változat is megjelenik belőle, méghozzá OnePlus 5T Star Wars Limited Edition néven. A különleges modell fehér hátlapot kap, melyet a Star Wars felírat díszít, míg az előlap sötétbe borult. Az oldalsó gomb skarlátvörös lett, és minden bizonnyal egyedi témát is kapunk.

Eredetileg úgy volt, hogy csak Indiába érkezik a különlegesség, de mint kiderült, Európában is megjelenik majd. Sajnos egyelőre csak a Skandináv országok lakói örülhetnek, mivel Svédországba, Dániába és Finnországba érkezik a mobil, de így már jóval könnyebb lesz beszerezni, ha valakinek ez a nagy vágya.

A jó hírek itt még nem értek véget, mivel a beharangozott időpontnál egy nappal hamarabb, december 14-én érkezik majd (13-án, délután 16:00 kor lesz egy esemény, amin bemutatják a mobilt). Az ár is kiderült, és szerencsére nem lesz drágább a sima változatnál, így 500 euróba kerül majd 6GB/64GB-os verzió, és 560 eurót kell fizetni a 8GB/128GB-os modellért.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid