Előrendelhető a Cubot X18 Plus

0

A Cubot X18 Plus hatalmas kijelzővel, 4 GB RAM-mal és Android 8.0 Oreo rendszerrel próbálja meghódítani a középkategóriát, és a tudásához mérten kifejezetten korrekt árcédulát kapott.

Az 6 colos képernyő 18:9 képarányú, és Full HD+, vagyis 2160 x 1080 a felbontása. A kávák meglehetősen vékonyak, így a készülék összességében egész kompat a kijelző hatalmas méretéhez képest.

A népszerű MT6750T chip hajtja a telefont, amit 4 GB memóriával támogattak meg, e mellé pedig 64 GB tárhely került. Utóbbi természetesen bővíthető microSD kártyával szükség esetén. Jó hír, hogy teljes körű LTE támogatást kapunk, így a B20 sáv sem maradt ki.

Kamerából duál megoldás van hátul, ami áll egy 20 megapixeles egységből, amit egy 2 MP-es másodlagos kamera segít, és ezek alatt van még egy ujjlenyomat-olvasó is. Elöl pedig egy 13 MP-es szenzor felel a szelfikért.

A telepet sem értheti panasz, mivel egy 4000 mAh-s aksi került a mobilba, ami korrekt üzemidőt sejtet. A duál SIM támogatást sem hagyták le, ráadásul egy gyári Android 8.0 fut a mobilon.

A készülék a Tomtop jóvoltából a WDX18 kuponkóddal most 15 dollár kedvezménnyel, vagyis nettó 154.99 dolláros áron rendelhető meg. További részletek az alábbi linken:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid