Vajon hányadik ejtésre törik össze a Samsung Galaxy S9?

0

A Samsung azt állítja, hogy jelenlegi zászlóshajója, a Galaxy S9 olyan Gorilla Glass 5 bevonatot kapott, ami 20 százalékkal erősebb, mint ami az elődöt burkolja, ráadásul masszívabb “7-series” alumínium kerettel bír. A SquareTrade csapata utánajárt mennyivel bírja jobba a strapát az új készülék, illetve behatárolták a telefon törékenységét. A verdiktet egy videó formájában osztották meg a nagyközönséggel, amit természetesen mi is közzéteszünk ebben az írásban. 

Ez a csapat mintha kissé professzionálisabb módszerekkel és eszközökkel vizsgálná az eszközök ellenálló képességét, mint Zack Nelson, de persze ezzel semmiképp nem akarjuk kicsinyíteni a JerryRigEverything YouTube-csatorna érdemeit. Mindössze azért említettük a “telefonpusztító” szakit, mert ő már levont néhány következtetést a Samsung Galaxy S9 strapabírásával kapcsolatban, amit ide kattintva Ti is megismerhettek.

A SquareTrade olyan szerkezeteket használt, amelynek segítségével a készülékeket többször leejtették, a mobilok pedig szemből, hátulról és oldalról is landolnak, hogy minél teljesebb képet kaphassanak a tesztelők a strapabírásról. Az új Samsung telefonok a teszt szerint valóban jobban bírják a fizikai behatásokat az elődöknél, de a kijelző és hátlap is ugyanúgy betört már az első ejtésnél, így a tok használata, avagy a megnövelt odafigyelés mindenképpen szükségesnek mondhatók a masinák épségének megőrzése érdekében.

A két készülék közül az alapmodell egy lehelettel jobban bírja a kiképzést, mint a “Plus” változat, de mindketten közepes/nagyfokú törékenységi faktorral bírnak. Bár a tesztek generációs előrelépést mutatnak, ennek ellenére mi csak ismételni tudjuk magunkat: használjatok tokot, üvegfóliát, és vigyázzatok az újdonságra amennyire csak tudtok!

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid