Előrendelhető a Vivo duál előlapi kamerás mobilja

0

A valamikor a hét későbbi részében bemutatásra kerülő Vivo V5 Plus már előrendelhetővé vált. Egy malajziai forgalmazó, bizonyos DirectD a készüléket a weboldalán tette közzé, ahol helyi pénzből átszámítva olyan 400 dolláros áron lehet majd megvásárolni.

Ha esetleg elfelejtettétek volna a telefon specifikációit, szívesen újravesszük, miért is lehet jó vétel a mobil, ami többek között a duál előlapi kamera miatt is érdekes. A Vivo V5 Plus kijelzője 5.5 colos, felbontása Full HD. A megjelenítő mögött egy Qualcomm Snapdragon 625 chipset található, amelynek nyolcmagos processzora középkategóriához méltó teljesítményt produkál. A rendszermemória kapacitása viszont abszolút a csúcsmodellek felé orientálja a telefont, hiszen 4 GB RAM-mal már egészen komoly többfeladatúságra adódik lehetőség, a 64 GB-os belső tárhely pedig csak hab a tortán.

Ami a kamerákat illeti, kapunk egy 16 megapixeles elsődleges szenzort, míg az előlapon egy 20+8 megapixeles duál apparátus virít. A kínaiak okostelefonja Android Marshmallow rendszer futtat, mindaddig, míg van a 3160 milliamperórás telepben kraft. A hivatalos bemutató január 20-án lesz, és másnap már elindul a kiszállítás is. Akik előrendelnek, valamilyen meglepetést is kapni fognak.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid