Első alkalommal olcsóbban cseréli majd a Samsung a Galaxy Fold kijelzőjét

0

A Samsung Galaxy Fold nemrég jelent meg Dél-Koreában, és hamarosan Európában is megvásárolható lesz. Mivel sokan aggódnak a törékeny kijelző miatt, valószínűleg nem is teljesen alaptalanul, ezért a Samsung állítólag egy olyan akciót tervez bevezetni, amelynek a lényege, hogy az első alkalommal kedvezményes áron végzik el a garancián túli kijelzőcserét.

Az első, visszahívott modellnél elég sok kijelző megadta magát, és bár a hibákat elvileg orvosolták, az a tény nem változott, hogy kényes dolog a hajlítható panel, hiszen nem lehet edzett üveggel biztosítani a védelmét. Bizonyára sok vásárló aggódik amiatt, hogy valamilyen módon megsérti, megkarcolja, összetöri a méregdrága telefon Infinity Flex kijelzőjét, és ennek a cseréje nem lesz olcsó mulatság.

Bár a Samsung még nem tette közzé, hogy pontosan mennyibe kerül majd egy kijelzőcsere a Galaxy Fold esetében, teljesen biztos, hogy átszámolva jócskán 100 ezer Ft fölötti összeget kérnek majd érte (egyes piacokon lehet akár 150 ezet Ft is, vagy több).

A friss hírek szerint a Samsung szeretne egy kicsit kedvezni azoknak, akik aggódnak a magas javítási költségek miatt, ezért a normál garancián túl azt is vállalják, hogy egy éven belül olcsóbban cserélik majd a Galaxy Fold kijelzőjét. A kedvezmény mértéke még nem ismert, de valószínűleg piaconként eltérő lesz. A Sammobile szerint arra lehet számítani, hogy nagyjából egy S10/Note 10 szintre redukálódik majd a javítás ára (200-250$), ami még mindig nem kevés, de lényegesen kedvezőbb lesz az eredeti összegnél.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid