Rekord méretű akkumulátort kapott az Energizer új mobilja

0

Az Energizer nem kevesebb, mint 26 új telefont ígért az MWC kiállításra, ám nem tudták kivárni a kezdést, néhány készüléket már idő előtt lelepleztek. Az egyik ilyen az Energizer Power Max P18K Pop, ami egy elképesztő méretű, 18.000 mAh-s akkumulátort kapott, de nem ez az egyetlen érdekessége.

Az Energizer Power Max P18K Pop egy 6,2 colos, Full HD+ felbontású kijelzővel bír, amelyet alig határol keret. Ezt egy motorikus duál szelfikamerával oldották meg, ami a készülék tetejéből jön elő szükség esetén.

Összesen egyébként 5 kamera van a mobilon, mert a hátlapra is került három, amelyek 12, 5 és 2 MP felbontásúak, az előlapi szenzorok pedig 16 és 2 MP-esek. A meghajtásról a MediaTek új Helio P70 lapkája gondoskodik, ami egy erős felső-középkategóriás megoldás, és ehhez jön még 6 GB RAM, valamint 128 GB  háttértár.

A hátlapról egyelőre nincs élesebb kép

A mobil igazi érdekessége azonban a világrekord méretű akkumulátor, hiszen egyetlen okostelefonban sem volt még 18.000 mAh kapacitású aksi korábban. Ez állítólag elég 90 óra beszélgetésre, 100 óra zenehallgatásra vagy 2 nap folyamatos videónézésre egyetlen töltéssel, a készenléti idő pedig 50 nap is lehet. A 18W-os gyorstöltéssel pedig viszonylag gyorsan több napnyi energiát vehet fel a készülék USB-C porton keresztül. Ezt írja a gyártó a sajtóközleményében:

“A Full HD+ kijelzővel és a 18.000 mAh-s akkumulátorral, ami a legnagyobb, amit valaha okostelefonba szereltek, garantáltan elmegy heteket a mobil egyetlen töltéssel.”

Jó hír, hogy a készülék rendelkezik 3.5 mm-es jack csatlakozóval, és már gyárilag Android 9.0 fut majd rajta, viszont rettentően vastag lett (18 mm). Sajnos egyelőre nem tudni, hogy pontosan mennyibe kerül majd a Energizer Power Max P18K Pop, és a további specifikációkat sem fedték fel, viszont állítólag csak júniustól lehet majd megvásárolni.

Forrás: GSMArena, BusinessWire

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid