Ennyibe fog kerülni a Samsung Galaxy Note 10

0

Bár a Samsung hivatalosan még nem árulta el, hogy mennyit fognak kérni a Galaxy Note 10 modellekért, egy megbízható oldal most közzétette a várható európai árakat.

A Winfuture.de német weboldal gyakran oszt meg sajtóképeket és egyéb infókat olyan telefonokról, amelyeket még nem mutattak be hivatalosan, és nem igazán szoktak tévedni, így valószínűleg most sem légből kapott árakat közöltek. Az oldal úgy tudja, hogy a Galaxy Note 10 alapmodellje 256 GB-os lesz, legalábbis Európában, és 999 euróba kerül majd. Egyébként pont ennyibe került a Galaxy S10+ és a tavalyi Note 9 is eleinte, ám “csak” 128 GB-os tárhellyel, szóval nem igazán lehet okunk panaszra, annak ellenére, hogy ez egy elég komoly összeg. (A két említett mobil hivatalos hazai kezdőára 344.990 Ft, illetve 334.990 Ft volt, tehát valószínűleg Note 10 is valami hasonló árat kap Magyarországon.)

A Note 10 egyébként 6,3 colos kijelzővel érkezhet, de jön egy nagyobb, 6,75 colos kiadás is valószínűleg Note 10+ néven. Ennek is 256 GB-os lesz az alap tárhelye, és ezért a modellért 1149 eurót kérhetnek, ami a becsléseink szerint olyan 385-400 ezer Ft környékén lehet majd, mire hozzánk eljut. Nem semmi…

Természetesen nem kell beérni 256 GB-tal, a Note 10+ kérhető lesz 512 GB-os és 1 TB-os verziókban is, nyilván jóval magasabb áron, de ezekről egyelőre nem esett szó.

Note 10+

A Samsung Galaxy Note 10 modellek bemutatóját augusztus 7-én tartják, ekkor derülnek majd ki a hivatalos árak, és valószínűleg rögtön meg is indul az előrendelés. A megjelenés pedig augusztus 23-án lesz a hírek szerint, vagyis ekkortól lesznek ténylegesen megvásárolhatók az újdonságok (persze az előrendelők pár nappal hamarabb megkaphatják).

Via SammobilePhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid