Xiaomi Mi A3 és Mi Band 4 akcióban a GearVita oldalán

0

Igen, jól olvastad, Xiaomi Mi A3, és a GearVita már árulja is, holott még be sem mutatták. Emellett a gyártó új okoskarkötője, a Mi Band 4 is megérdemli a figyelmet, ugyanis most remek áron kapható. Nézzük a részleteket!

Xiaomi CC9e Global verzió (“Mi A3”)

Az új CC9 mobilok tök jók lettek, de sajnos csak Kínában jelentek meg, és B20 sincs bennük. Éppen ezért sokan vártak a Mi A3 szériára, ami elvileg ezek nemzetközi kiadásait takarja. A bemutató már nem lehet messze, hiszen a GearVita oldalán megjelent a CC9e Global verziója, vagyis a “Xiaomi Mi A3”, amiben már van B20 és magyar nyelv is, és minden bizonnyal gyári Androidot futtat, bár ez nem derül ki a terméklapról (egyelőre a CC9e képeit használják, hiszen a Mi A3-at még be sem mutatták).

Megjegyzés: szerintünk ez a mobil, vagyis a CC9e inkább a Mi A3 Lite lesz, és a CC9 kapja a Mi A3 nevet a nemzetközi piacokon, de várjuk meg a hivatalos bemutatót. A GearVita szerint egyébként már a jövő héten lesz is készletük a telefonból.

A szóban forgó mobil mai szemmel nézve meglehetősen kompakt, hiszen egy 6,088 colos HD+ AMOLED kijelzőt kapott, és egyébként egész jól fel van szerelve: Snapdragon 665 processzor, tripla hátlapi kamera 48 MP-es fő szenzorral, 32 MP-es szelfikamera és egy méretes 4030 mAh akkumulátor is a felhozatal részét képezi.

A CC9e Global/Mi A3 (Lite) 6+64 GB-os verziója 289,99 dollár helyett most 239,99 dollárért rendelhető elő az MCC9E64 vagy az X64MA3 kuponkóddal, így az EU Priority Line szállítással olyan 73 ezer Ft-ot kell fizetni. Részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Mi Band 4 Global verzió

Az új Xiaomi Mi Band 4-et valószínűleg már senkinek sem kell bemutatni. Az elődjéhez képest egy nagyobb, színes kijelzőt, friss hardvert, jobb szenzorokat, és rengeteg új funkciót kapott. Komolyabb a menürendszere, illetve vannak különféle sportmódok, stopper, időzítő és zenevezérlés is többek között.

A Mi Band 4 Global most 41,99 dollár helyett 33,99 dollárba kerülMBand4YT kuponkóddal, így a legolcsóbb szállítással olyan 11.500 Ft-ból ki is jön, ami a kis összeg miatt vámmentes lesz. További részletek és rendelés ezen a linken.

Megjegyzés: 40 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Külföldi oldalakon mindig PayPallel érdemes fizetni.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid