Ennyibe kerülhet a Xiaomi Mi 7

0

A Xiaomi híres a remek ár/érték aránnyal bíró készülékekről, illetve arról, hogy komoly hardveres felszereltségű eszközöket alkot, majd értékesít kedvező áron. A legújabb szóbeszéd a következő zászlóshajójuk árát becsüli, ami bizony jóval többe fog kerülni, mint az elődje, ha hihetünk ezeknek az értesüléseknek.

A 2017-es Xiaomi Mi 6 360 illetve 435 dolláros áron jelent meg anno kiszereléstől függően. Friss kínai eredetű információk szerint azonban a Xiaomi Mi 7 3000 jüanba, vagyis átszámítva 475 dollárba fog kerülni, ami bizony látványos drágulást jelent az elődhöz képest.

Nyilvánvalóan most mindenki azt kérdezi magában, hogy vajon ezért az összegért mégis mit ajánl az ázsiai gyártó? Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet, 8 GB RAM és 5.65 hüvelykes kijelző Full HD+ felbontással igyekszik majd jogossá tenni az említett összeget. A fáma ráadásul említ egy Plus verziót, aminek 6.01 colos OLED képernyője lehet. Az sem kizárt, hogy az ár erre a kiszerelésre vonatkozik, és az alapmodell valamelyest mérsékeltebb összegért lesz kapható.

Természetesen nem szabad semmit sem készpénznek venni az itt leírtakból, hiszen a cég felől még nem érkezett hivatalos információ az árazást illetően. A Xiaomi Mi 7 a Redmi Note 5 társaságában kerülhet leleplezésre, bizonyos értesülések szerint februárban, de az is lehet, hogy a csúcsmodell késni fog egy keveset.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid