Ennyibe kerülhet a Google Pixel 6 és a Pixel 6 Pro

0

A Google augusztus elején egyszer már bemutatta a Pixel 6 telefonokat, de akkor még elég kevés konkrét részlet volt ismert. Az újdonságok teljes körű debütálása, valamint a forgalmazás kezdete októberben várható, és most kiderültek az állítólagos európai árak.

A legfrissebb hírek szerint az új Pixel 6 mobilok árazásával nem fog nagyon elszállni a Google, az alap modellt ugyanis 649 eurós (~233.500 Ft) áron lehet majd megvásárolni, a Pixel 6 Pro pedig 899 euróba (~323.500) kerülhet. Persze ezek sem csekély összegek, de más gyártók prémium, csúcskategóriás modelljei általában már többet kóstálnak.

Sajnos hivatalos hazai forgalmazásra nem igazán számítunk, de más EU-s országokból egész biztosan be lehet majd szerezni a Pixel 6 modelleket, és valószínűleg lesznek olyan magyar kereskedők is, akik ezt megteszik helyettünk.

Az árakat kiszivárogtató videós szerint a Pixel 6 Pro elég sok extrát kínál majd az alap modellhez képest, például egy nagyobb méretű és felbontású, 120 Hz-es hajlított panelt, az UWB hálózatok támogatását, valamint egy telefotó kamerát. Hardveres téren pedig mindkét mobilba a Google saját, Tensor processzora kerül.

A Pixel 6 és a Pixel 6 Pro bemutatója a legfrissebb hírek szerint október 19-én lesz, és október 28-tól már meg is lehet majd vásárolni a készülékeket.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid