Kigyulladt egy Galaxy Z Fold 3, de nem spontán módon

0

Felkerült Twittere egy videó egy kiégett, füstölgő Galaxy Z Fold 3-ról, ami elég ijesztő látványt nyújt, de a tulaj később tisztázta, hogy mi okozhatta a problémát.

Az első posztból az derült ki, hogy a tulaj épp postázni szerette volna a telefonját, amikor kigyulladt a készülék, majd kénytelen volt a garázs padlójára dobni. Íme a videó:

Nem sokkal később kiderült az is, hogy valószínűleg nem spontán gyulladásról volt szó, ugyanis nagyjából egy héttel az eset előtt a posztoló leejtette a telefont bicajozás közben, ami sérülést szenvedett. A Samsung szervizközpontjában azt mondták neki, hogy küldje vissza a csere miatt, ám mielőtt ezt megtette volna, lángra kapott a készülék. Komolyabb baj is történhetett volna, ha szállítás közben gyullad ki a mobil.

A Galaxy Note 7 botránya után a Samsung elég komoly intézkedéseket vezetett be, így minimális az esélye annak, hogy egy telefon csak úgy kigyulladjon. A mostani hírnek pedig a nagy tanulsága az, hogy fizikai sérülés esetén jelentősen megnő ennek a kockázata, ilyenkor tehát kiemelten figyelni kell, mert egy összetört készülék nagyobb bajt is tud okozni, ha csak úgy otthagyjuk például a lakásunkban vagy egy járműben.

Forrás. Twitter, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid