Ennyibe kerülhetnek az új Google-telefonok

0

A Google október negyedikén fogja bemutatni a vadonatúj referenciakészülékeit, a Pixel 2, valamint Pixel XL 2 mobilokat. Nemrégiben kiszivárgott néhány kép, amelyen látni lehet milyen színárnyalatokban lesz majd kapható a telefonpáros, és ezek mellett még a várható árak is napvilágra kerültek.

Az itt látható renderképeken sajnos a telefonok hátlapja látszódik csupán, viszont legalább megerősítik a korábbi értesüléseket a formatervet illetően. A Google igencsak mókás kedvében volt, amikor elnevezte a telefonokhoz tartozó színárnyalatokat, lesz itt “kékszerű”, “nyilvánvalóan fehér”, illetve “csak fekete” Pixel 2 is.

Ezt a fajta vidámkodást egyébként már tavaly is csinálták, akkor is hasonlóan vicces neveket kaptak a különféle színekben pompázó készülékek.

A Google Pixel 2 649 dollárba fog kerülni, ennyi pénzért amúgy 64 GB belső tárhely jár, ami egy határozott előrelépés, ugyanis az előd pontosan ennyibe került, viszont csak fele ekkora volt a háttértár.

Ami a Google Pixel XL 2-t illeti, lesz “csak fekete”, illetve “fekete fehér” kiszerelés egyaránt. Itt lentebb meg is tekinthetitek őket.

A telefon 849 dollárral fogja könnyíteni a tárcánkat, a belső tárhely mérete ezúttal is 64 GB, ám ha netán komolyabb tárolókapacitásra vágyunk, akkor választhatjuk a 128 GB-os változatot, ami 949 dollárt fog kóstálni. Sajnos akárhogy is nézzük már az alapmodell ára is több, mint amennyiért tavaly az előző generáció debütált, egészen pontosan 80 darab zöldhasúval. Persze nézzétek azt is, hogy a belső tárhely ezúttal a duplája lesz, a nagyobb modell esetében viszont még ebbe se nagyon lehet kapaszkodni, ott szimplán egy 80 dolláros áremelkedésről lehet beszélni és pont. Persze ez valamennyire indokolt is lehet, hiszen a hírek szerint a nagyobb modell szinte káva nélküli kijelzőt kap, azaz meglehetősen jól fog kinézni elölről.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid