6 GB RAM-mal és 7000 mAh-s aksival jön a Gionee új mobilja

3

A kínai Gionee azoknak szeretne kedveskedni, akik szívesen beruháznának egy korrekt specifikációkkal rendelkező mobilra, aminek még az akkumulátora is félelmetes. Az efféle szerkezetekre vágyókat mindenképpen le fogja nyűgözni a Gionee M2017, ami épp most került egyet a kínai telekommunikációs irodánál, és megkapta engedélyét a forgalomba helyezéshez. 

A Gionee M2017 a phablet rajongókat is ki fogja elégíteni 5.7 colos AMOLED megjelenítőjével, amelyen 1440×2560 pixel terpeszkedik. A képernyő mögötti alkotóelemek között az egyik legfontosabb nyilván a lapkakészlet, ami jelen esetben egy 8 magos MediaTek Helio P10. (Frissítés: közben feltűnt egy Snapdragon 653 chipsettel szerelt változat is az AnTuTu jóvoltából.)

the-gionee-m2017-is-certified-in-china-by-tenaa-nbsp-1

Természetesen vannak ennél durvább chipsetek is a piacon, de ha hozzávesszük a 6 GB RAM-ot és a 128 GB-os belső tárhelyet, máris láthatjuk, hogy a készüléknek bérelt helye van a felsőbb ligában. Tekintve a háttértár kapacitását, talán az sem akkor érvágás, hogy a microSD kártyás bővítés nem lehetséges.

the-gionee-m2017-is-certified-in-china-by-tenaa-nbsp

A kutató tekintet a hátlapon két kamerára lehet figyelmes, amelyek 12 vagy 13 megapixelesek, az előlapon pedig egy 8 megapixeles egység található. A Home gomb belsejébe egy ujjlenyomat-olvasó került, így a személyes adatok biztonsága miatt sem kell aggodalmaskodni.

the-gionee-m2017-is-certified-in-china-by-tenaa-nbsp-2 the-gionee-m2017-is-certified-in-china-by-tenaa-nbsp-3

Gondolom azzal senkit nem fogok meglepni, hogy egy 7000 (!) milliamperórás akkumulátorral ellátott phablet 10.65 mm vastag, de azt hiszem a célközönségnek ez cseppet sem lesz probléma, mint ahogyan a 230 grammos tömeg sem okozhat számukra fejfájást.

gionee-m2017-01

A készüléken Android 6.0.1 Marshmallow rendszer fut, és fekete színben tudjuk majd megvásárolni. Mivel a TENAA, vagyis a kínai telekommunikációs hatóság áldását adta a forgalomba kerüléshez, hamarosan hivatalosan is leleplezésre kerülhet a készülék.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid