Érkezik a Tekken mobilos változata

0

Jó hírrel szolgált a rajongóknak a Bandai Namco Entertainment vállalata. Bejelentették ugyanis, hogy mobilra is megjelenik közkedvelt verekedős játékuk, a Tekken.

Az iOS-re és Androidra érkező játék ingyenesen letölthető lesz, és több, mint 100 karaktert fog tartalmazni. Mindegyik karakternek több, mint 20 speciális kombója lesz, így biztosak lehetünk benne, hogy nem csak az eredeti játék lebutítását kapjuk.

Több játékmód is lesz benne, mint pl. a Story Mode, melyben egy kampányt kell teljesítenünk. Lesz a sima VS játékmód, ahol online és offline egyaránt küzdhetünk majd, miután összeállítottuk csapatunkat. Végül lesz egy Live Events játékmód is, melyben napi, heti és havi feladatokat teljesítve nyerhetjük el a jutalmunkat.

Amennyiben felkeltette érdeklődéseteket a játék, érdemes előregisztrálnia Namco oldalán. Ezzel lehetőségetek nyílik extrákat kapni a játékba, mint pl. a játékpénzt, vagy akár új karaktert is. A pontos megjelenésről még nincs sajnos információ, de annyit lehet tudni, hogy még idén érkezik a játék.

Forrás: Androidpolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid