Érkezik az 1800 W-os BLUETTI AC180 akkumulátor állomás

0

A BLUETTI az energiatárolási megoldások egyik iparági vezetője, és hamarosan egy új terméket mutatnak be, az AC180-at. A készülék egy hordozható akkumulátor állomás, amely a korábbi EB150 és EB240 modellek örökségét viszi tovább. Az AC180 esetében rengeteg olyan fejlesztést eszközöltek, amelyeknek köszönhetően egy új szintre emelkedik, így kiváló hordozható energiaforrás lehet vészhelyzetekben, áramkimaradások esetén, de kirándulások során is jól használható energiaállomássá válhat.

A BLUETTI igyekszik megkönnyíteni az elektromos hálózaton kívüli életet, ennek érdekében az AC180 powerstation 1800 wattos állandó kimeneti teljesítménnyel és 1152 wattórás kapacitással lett felvértezve, így az energiaállomás képes kielégíteni az alapvető otthoni vagy kültéri, hálózattól távoli energiaigényeket. Az AC180 rendelkezik egy 2700 wattos úgynevezett “teljesítményfokozó üzemmóddal” is, amelynek köszönhetően képes működtetni a nagy teljesítményű eszközöket is, például a vízforralókat, hajszárítókat vagy a mikrohullámú sütőket.

Az AC180 minden bizonnyal felülmúlja majd azok elvárásait, akik a szabadtéri sportok szerelmeseiként vagy lakókocsis útjaik során tartalék energiaforrást keresnek. Távol a kitaposott ösvényektől, az elektromos hálózattól is rendelkezésünkre áll majd egy megbízható áramforrás. Az AC180 támogatja az akár 1440 wattos turbótöltést is, amellyel az eszköz mindössze 45 perc alatt visszanyerheti töltöttsége 80 százalékát. Nincs más teendőnk, mint feltölteni a kirándulás előtt, és máris nagy mennyiségű energia áll készen arra, hogy velünk együtt útra keljen.

Az AC180 otthoni szünetmentes tápként is képes funkcionálni, így nem kell aggódni áramkimaradáskor az értékes hardver károsodása vagy az adatvesztés miatt. A powerstation automatikusan érzékeli az áramszünetet, és képes zökkenőmentesen, mindössze 20 ezredmásodperc alatt bekapcsolni, anélkül, hogy azt bárki is észrevenné.

A BLUETTI a fokozott biztonságot és a hosszú élettartamot szem előtt tartva megbízható és tartós LiFePO4 akkumulátorcellákkal szerelte fel az energiaállomást, amelyre akár 5 évig tartó aggodalommentes garanciát szavatol, ez a vállalás pedig valóban kiemeli a gyártót a legtöbb piaci versenytársa közül.

Az AC180 egy 1,7 hüvelykes LCD képernyővel is fel lett szerelve, amelyen nagyobb betűmérettel megtekinthetők a fontosabb adatok, így jól látható például az energiafogyasztás és az esetleges hibaüzenetek, ami a készüléket rendkívül felhasználóbaráttá teszi az idősek számára is.  Az innovatív csendes töltési mód pedig képes szinte teljesen zajtalanná tenni a töltési folyamatot, még egy alvó csecsemő sem ébredne fel rá.

A BLUETTI intelligens alkalmazásának köszönhetően az AC180 távfelügyelete nem jelenthet problémát. A működési üzemmódok beállítása, a rendszer állapotának ellenőrzése és a frissítések telepítése mostantól egy gombnyomással is elvégezhető.

A kutatási és fejlesztési részlegünk egyszer már megálmodott egy hordozható, jól felszerelt, kiváló ár/érték arányú powerstationt, és most meg is valósítottuk ezt az elképzelést. Az AC180 mindent tud, amire a felhasználóknak szüksége lehet, anélkül, hogy drága volna. – nyilatkozta James Ray, a BLUETTI marketingigazgatója.

Bár az AC180 bevezető árát még nem határozták meg véglegesen, a gyártónál úgy gondolják, hogy ez lesz a legmegfizethetőbb powerstation a kategóriájában, amelynek érdemes lesz kivárni az érkezését.

A gyártóról

A BLUETTI már 10 éve jelen van a piacon és tekintélyes iparági tapasztalattal büszkélkedhet, amelyet a fenntartható jövő megvalósítását elősegítő, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, energiatároló megoldások létrehozására használnak. A gyártó jelen van több, mint 70 országban, és világszerte ügyfelek milliói használják bizalommal termékeit. Ha szeretnél többet tudni, akkor érdemes ellátogatni a gyártó weboldalára, amelyet ide kattintva tehetsz meg!

Forrás: BLUETTI

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid