Március 30-án debütál a Meizu 20 széria

0

Hónapok óta lehet hallani a Meizu 20 sorozatról, most pedig végre nyilvánosságra hozták, hogy mikor mutatják be a zászlóshajókat. A termékcsalád két okostelefonból fog állni, a Meizu 20 és 20 Pro modellek március 30-án mutatkoznak be a nagyérdemű előtt.

A gyártó létrehozott egy külön eseményoldalt a készülékek bemutatójának dedikálva, amelyen megtekinthetünk néhány képet a Meizu 20 mobilokról. Ezek lényegében megerősítik a korábbi szivárogtatásokat. A telefonok elöl-hátul sík kialakítást kapnak lapos fémkerettel, az alapmodell hátoldalán három, a Pro variáns hátlapján pedig négy képrögzítő egység foglal helyet. Az alsó kamerát mindkét készüléken egy LED-villanó öleli körbe.

A gyártó azt is megerősítette, hogy a készülékek belsejében Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet végzi majd a számításokat, a rendszer szerepét pedig a Flyme 10 tölti be. A Meizu nem részletezte a mobilok specifikációit, de azt azért elárulta korábban a Pro modell kapcsán, hogy 10 bites, 120 Hz-es, 1440p+ felbontású, Samsung E6 LTPO AMOLED kijelzővel, 50 megapixeles, optikai képstabilizátorral felvértezett elsődleges kamerával, valamint egy 5000 mAh-s akkumulátorral érkezik, ami támogatja az 50 wattos vezeték nélküli töltést is.

Mivel a bemutatóra hamarosan sor kerül, addig még vélhetően hallani fogunk a Meizu 20 mobilokról, hivatalos és talán kevésbé hivatalos forrásokból egyaránt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid