Érkezőben a Huawei Nova 3

0

Egy korábban napvilágra került kedvcsináló plakát alapján kiderült, hogy a Huawei Nova 3 formaterve erőteljesen hasonlítani fog a P20 Lite külalakjára. A kínai telekommunikációs hivatal tanúsítványi eljárása során nyilvánosságra hozott képek megerősítik ezt. Lássuk, mi egyéb derül ki a TENAA adatbázisából!

A kínai hivatal egyelőre még nem publikálta a telefon teljes specifikációlistáját, de azt már tudjuk, hogy a PAR-AL00 modellszámú készüléknek 19:9 képarányú megjelenítője, valamint szenzorszigete lesz. A burkolat alatt várhatóan a Kirin 710 lapkakészlet fog dolgozni, ami a Huawei P20 Lite belsejében található Kirin 659-et váltja.

A chipset mellé 4/6 GB RAM, valamint 64/128 GB belső tárhely kerül kiszereléstől függően, legalábbis az aktuális pletykák szerint.

A Nova 3 hátlapi kamerája két szenzort fog használni, és különféle mesterséges intelligencia által vezérelt funkciókkal látják majd el.

A mesterséges intelligencia egyébként az elsődleges vonzereje lesz majd a Kirin 710 lapkakészletnek, ami a megegyező számozású Qualcomm Snapdragon chipsetnek igyekszik méltó konkurenciája lenni. A telefon bemutatójára valamikor júliusban kerül sor.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid