EU raktáras akciók a Tomtop oldalán

0

Az alábbiakban néhány európai raktárból érkező termék ismertetése következik, amelyeket a TomTop most kiváló áron értékesít. Ne feledjétek, mivel a megrendelt holmikat nem Kínából küldik, a kiszállítás hamar lezajlik, és nem kell aggódni az extra költségek miatt sem. Lássuk, miket kínálnak számunkra a webshop munkatársai! 

Yeelight YLDL01YL plafonlámpa

A nappalok egyre hosszabbak lesznek és tovább tudunk örülni a Nap fényének, de azért még mindig jó szolgálatot tehet egy igényes fényforrás, mondjuk egy olyan konstrukció, ami Wi-fi kapcsolaton keresztül is vezérelhető, és részét képezheti a már kiépített okosotthon ökoszisztémádnak. A Yeelight plafonlámpája LED izzókat állít csatasorba, 1800 lumenes fényt bocsát ki, összesen 294 izzót foglal magában, és a gyártó 40 000 munkaórát szavatol. Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődésed, a plafonlámpa most 80 dolláros áron a tied lehet, nem kell mást tenned, mint erre a linkre kattintva megismerkedni a részletekkel, és rendelni.

Anycubic i3 MEGA 3D-s nyomtató

A háromdimenziós nyomtatók egyre elterjedtebbé válnak, szinte nincs olyan területe az életnek, ahol ne lehetnének valamilyen módon hasznunkra ezek a készülékek. Az Anycubic gépezete 210 x 210 x 205 mm-es sablonokat képes készíteni, pontossága 0,05 és 0,3 mm között van, míg a sebessége 20-100 mm/s között változhat. Többféle töltőanyag is használható, a nyomtató nem válogatós. A készülék érzékeli, mennyi töltőanyag van még a belsejében, és azonnal leáll, ha nem lehetséges a munka további folytatása, amit újratöltés esetén onnan indít, ahol előzetesen abbamaradt. A gép vezérelhető a saját aprócska érintőképernyőjén keresztül is, amelynek 3,5 colos képátlóján minden fontosabb adat látszódni fog. A nyomtató most 194,99 dolláros áron rendelhető, és mivel európai raktárból érkezik, ehhez az összeghez nem adódik semmilyen plusz költség. Mindent összevetve egy egészen korrekt ajánlatról van szó. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Wltoys XKS távirányítós autó

Amikor gyerekek voltunk, mindent megadtunk volna egy hasonló távirányítós játékért, és ha nem szeretnéd, hogy a lurkód kizárólagosan a számítógép bűvöletében nőjön fel, akkor érdemes beruházni egy ilyen gépezetre. A kocsi egyetlen maximálisan 3 órán át tartó töltéssel 7-10 percet tud száguldani, és mivel az aksi beépített, lesz némi nyugalmad neked is azért. A játék 100 méteres távolságon belül marad irányítható, szóval akár a szabadban is lehet vele hajszolni a sebességet. Apropó sebesség, a kocsi képes akár 60 km/h-val is haladni, ami egészen elképesztő egy ilyen játéktól. Elsősorban gyerekeknek, de igazából minden korosztálynak tudjuk ajánlani a most mindössze 69,99 dolláros áron rendelhető távirányítós autót. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

FIIDO D2S elektromos bicikli

Lassan, takarosan enyhülni kezd a tél jeges szorítása, de a kinti körülmények még nem igazán nevezhetőek ideálisnak a biciklizésre. Viszont a Fiido D2S elektromos kerékpár most van nagyon jó áron, szóval érdemes lehet lecsapni rá, mivel egy kiváló hibrid járműnek lehetünk büszke tulajdonosai. A gépezet belsejében 250 wattos elektromotor dolgozik, ami képes 25 km/h sebességgel repíteni gazdáját, aki lehet akár 120 kg-os is. Teljesen elektromos meghajtás esetén az elérhető maximális hatótáv 25-30 km, de ha netán mi is szeretnénk besegíteni a tekerésbe, 40-50 km is elérhető rásegítéses üzemmódban. A bringa 16 colos kerekeken gördül, váza összehajtható, az aksi töltési ideje pedig 5 óra. A kerékpár most mindössze 584,99 dolláros áron rendelhető, és mivel európai raktárból érkezik a termék, ez a végleges ára. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid