EU raktáras kuponok Xiaomi cuccokra: Amazfit GTS okosóra, porszívó, stb.

0

A Geekmaxi német raktárából pár nap alatt megjönnek a rendelések, ráadásul EU-s garanciát is vállalnak a termékeikre, ami nagy előny, hiszen így probléma esetén nem kell azokat Kínába visszaküldeni. Most néhány kiváló Xiaomi cuccra kaptunk friss kuponokat, lesz itt Amazfit okosóra, menő hajszárító és vezeték nélküli porszívó is.

Xiaomi Amazfit GTS okosóra

Az Amazfit GTR rettentően sikeres lett, és ennek az újabb kiadása a GTS, ami tudásra nagyon hasonló, de egy kicsit modernebb, sportosabb dizájnt kapott egy méretes, 1,65 colos szögletes AMOLED kijelzővel. Van itt 5ATM vízállóság, számos beállítható órakép, 12-féle sportmód, pulzusmérő és GPS+GLONASS vevő is, az üzemidő pedig 14 nap, vagyis nem kell túl gyakran tölteni a kütyüt.

Az Amazfit GTR most 110,99 euróba kerül a Geekmaxi lengyel raktárból a 4AXTI5IG kuponkóddal, vagyis akár pár nap alatt megérkezik hozzád, a szállítás pedig ingyenes. A végösszeg így durván 37.500 Ft lesz, ami nagyon jó ár. További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Jimmy F6 hajszárító

Bizony, már hajszárítója is van a Xiaominak, ráadásul nem is akármilyen. Ez nem egy olcsó típus, hanem egy igazi prémium termék. A teljesítménye 1800W, van három erősségi fokozat, és különféle zajszűrőket is beépítettek a csendesebb működés érdekében. További érdekesség az úgynevezett nano ultraszónikus technológia, ami úgy alakítja át a levegőt, hogy az kedvező hatással legyen a haj rugalmasságára és egészségére.

A Jimmy F6 azoknak ajánlott, akik komolyabban veszik a hajápolást, és nem elégszenek meg egy hagyományos hajszárítóval. A ivzdEEqZ kuponkóddal most 159,99 euróba kerül, ami nem kevés, de legalább most ingyenes a szállítás, és EU raktárból pár nap alatt megjön mindenféle extra költség nélkül. További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Jimmy JV63 vezeték nélküli porszívó

Egy akkumulátoros porszívó sokkal hasznosabb, mint ahogy azt az ember elsőre gondolná, ugyanis nagymértékben megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a takarítást. Gyakorlatilag teljesen ki tud váltani egy hagyományos porszívót, és onnantól kezdve el lehet felejteni a vezetékeket meg a konnektortól konnektorig történő munkát. Nagy előny továbbá a kompakt méret és a sokoldalúság, általában van hozzájuk hosszabbító cső és többféle fej, így lehet velük padlót, matracot, függönyt, plafont vagy akár autót is takarítani.

A Jimmy JV63 már egy komolyabb masina, erős szívóteljesítmény és jó üzemidő jellemzi. Van hozzá egy külön fej, ami eltávolítja az atkákat a matracokból, a padló- és szőnyegtisztító fej pedig a kosz mellett a hajszálaktól is megszabadít. Porzsákra nincs szükség, egy átlátszó műanyag rekeszbe gyűlik a por, amit egy pillanat alatt ki lehet üríteni szükség esetén. Az egész szerkezet másfél kilót nyom, így könnyen szállítható, és a H5EFGNCJ kuponkóddal most 199,99 eurós áron lehet lecsapni rá. Szállítással együtt így olyan 72 ezer Ft lesz a végösszeg, ami nem kevés egy átlag porszívóhoz képest, de hosszú távon kifizetődik a plusz kényelem és tudás, amit nyújt. További részletek és rendelés ezen a linken.

+1. Tronsmart Element T6 Max

Ez ugyan nem egy Xiaomi termék, de szintén jó áron van. Egy Bluetooth hangszóróról van szó, ami komoly, 60W-os teljesítménnyel bír, és az üzemideje a 20 órát is elérheti. Nem egy apró kütyü, és a 2 kilós tömege is tekintélyt parancsoló, viszont brutál hangerőre képes ütős basszussal. Támogat minden fontosabb kacsolódási módot, van benne Bluetooth 5.0, NFC, és hagyományos jack csatlakozó is.

A Geekmaxi akciójában most 89,99 eurós áron lehet beszerezniE6FKHCGV kuponkóddal, és ez is gyorsan megérkezik futárral.

 

Egyébként épp a napokban újult meg a Geekmaxi weboldala, sokkal letisztultabb és modernebb lett. Érdemes megnézni a kínálatot, számos menő Xiaomi cuccot árulnak pár napos szállítással és európai garanciával.

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid