Európába is jön a világ legvékonyabb mobilja!

0

A Gionee készülékei leginkább ultravékony kivitelükről híresek. Év elején az 5.55 mm-es Elife S5.5 modelljük világelső lett, majd nemrég a saját rekordjukat megdöntve kiadták az 5.1 mm-es Elife S5.1-et.

Ez utóbbi készülék a Guiness rekordok közé is bekerült, és így már hivatalosan is a világ legvékonyabb mobilja lett. A probléma csak az, hogy a Gionee egy kínai gyártó, és korábban más kontinensen nem voltak kaphatók a készülékeik.

KAZAM-Tornado-348

Most azonban felcsillant a remény, hiszen egy KAZAM nevű brit gyártó hamarosan elkezdi forgalmazni az Elife S5.1-et. A készüléket Tornado 348 néven árulják majd, de egyébként minden más megegyezik a kínai változattal, azaz például egy 4.8 colos HD-s Super AMOLED kijelzőt kapunk, a meghajtásért pedig a 8 magos MediaTek MT6592 chipset felel. Fotózásra egy 8 és egy 5 megapixeles kamera áll rendelkezésre, akksiból pedig egy nem túl izmos, 2050 mAh-s darab húzódik meg a hátlap alatt.

KAZAM-Tornado-348-2

Az Android 4.4.2-es szoftverrel érkező készüléket 249 angol fontért, azaz nagyjából 90 ezer Ft-ért árulják majd az Egyesült Királyságban, és a normál garancia mellett egyszeri kijelzőcserét is vállal a forgalmazó 12 hónapig, ha esetleg történne valami baleset.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid