Hivatalos videón a Nexus 6 és a Nexus 9!

0

Tegnap mutatta be a Google a legújabb készülékeit, de akkor néhány sajtófotón kívül nem sokat láthattunk ezekből. Most azonban megjelent két hivatalos videó, amiken a Nexus 6 és a Nexus 9 is alaposan szemügyre vehető, ráadásul a fontosabb tulajdonságok is kiemelésre kerültek.

A Motorola Nexus 6 egy hatalmas, 5.96 colos AMOLED kijelzővel bír, ami a QHD felbontásnak köszönhetően tűéles képet biztosít. Ehhez persze erős hardver is kell, amit a négymagos 2.7 GHz-es Snapdragon 805 testesít meg. Emellett egy komoly, 13 megapixeles hátlapi kamerát kapunk optikai képstabilizátorral, az üzemidőért pedig a 3220 mAh-s akksi felel. További részletek tegnapi cikkünkben.

https://www.youtube.com/watch?v=wk-PY2dBKaA

A HTC Nexus 9 egy 4:3-as képarányú, 8.9 colos kijelzőt kapott, aminek a felbontása megegyezik az újabb iPad-ekkel, azaz 2048×1536 pixeles. A hardver szerepét a 64-bites Tegra K1 tölti be, ami jelenleg a legerősebb mobilos processzor. Bővebb bemutatót itt olvashatsz.

https://www.youtube.com/watch?v=yYHY3MFiq1o

Mindkét modell hamarosan előrendelhetővé válik, a megjelenésük pedig novemberben esedékes, természetesen Android 5.0 Lollipop rendszerrel.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid