Európába is jön a Xiaomi Redmi Note 5 Pro

0

Februárban mutatta be a kínai gyártó a Xiaomi Redmi Note 5 Pro nevű modelljét Indiában, ami a legfrissebb hírek szerint hamarosan Európában is elérhetővé válik.

Az infót Roland Quandt, a népszerű szivárogtató osztotta meg Twitteren, és állítása szerint nem kell már sokat várni, hogy az EU-ban is elérhető legyen a Xiaomi Redmi Note 5 Pro, ami egy igazi ár/érték arány bajnok. Állítása szerint nem lesz gond a B20-as LTE sávval sem, és rögtön kétféle verzió érkezik majd.

Az olcsóbb, 3GB/32GB-os változat 230 euróba (71.500 Ft) kerül majd, míg a 4GB/64GB-os modell 270 eurós (84.000 Ft) áron lesz elérhető. Ami közös bennük, hogy mindkettő 5.99 colos, 2160×1080-as felbontással rendelkező IPS kijelzőt kap, és duál kamerával lesznek szerelve (12 MP + 5 MP), míg elöl egy 20 megapixeles optika teljesít majd szolgálatot.

A rendszerchip a Snapdragon 636 lesz, az akkumulátort pedig nem aprózták el, mivel egy 4000 mAh-s telep kerül majd bele, ami támogatja a Quick Charge 2.0-t is.

Jelenleg itthon a Xiaomi Mi A1 számít az egyik legjobb vételnek, mivel már 60 ezer forintért elérhető, de a Redmi Note 5 Pro még ezt is felülmúlhatja, hiszen kicsit drágábban egy még jobban felszerelt mobilt kapunk majd. Csak így tovább!

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid