Feltűnt a Samsung Galaxy A6 és A6+

0

A Samsung Galaxy A széria lényegében a dél-koreai cég olyan okostelefonjait foglalja magában, amelyek középkategóriás felszereltséggel, és nem kevés prémium jellemzővel bírnak. A telefonok sorát most két új készülék gazdagítja, az SM-A600 és SM-A605 modellszámmal ellátott modellek, amelyek a minap tűntek fel a GeekBench adatbázisában. Valószínűleg a Samsung Galaxy A6 és A6+ mobilokról van szó. 

Persze a nevekhez biztosan évszám is lesz csatolva, ha a Samsung keresztelési szokásait nézzük, de biztosat egyelőre nem tudunk mondani. Akárhogy is, a Galaxy A6 lelke egy Exynos 7870 chipset, amelyet a 2017-es A3, és néhány J szériás okosmobil kapcsán már ismerhetünk. Nyolcmagos Cortex-A53 processzor, Mali-T830 MP1 GPU, valamint 14 nm-es csíkszélesség jellemzi a Samsung saját gyártású lapkáját.

A Samsung Galaxy A6+ belsejében viszont már egy Qualcomm Snapdragon 625 chipset dolgozik, ráadásul több RAM-ot is kapott, 3 GB helyett 4 GB lesz benne. Mindkét okostelefonon Android 8.0 rendszer futott a tesztelés ideje alatt.

a6+

Akárcsak a J8 és J8+ esetében, mindkét chipset teljesítménye azonos volt, viszont a J széria tagjaival ellentétben ezek a mobilok valószínűleg Infinity Display kijelzővel fognak érkezni. Ha belegondolunk, sosem volt S7 Mini, vagy S8, esetleg S9 Mini, könnyen lehet, hogy az itt taglalt készülékek pontosan ezt az űrt szeretnék kitölteni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid