Európába is megérkezett a Samsung Galaxy S23 mobilok fontos frissítése

0

Nem olyan régen számoltunk be arról, hogy egy elég jelentős, sok hibát javító frissítés érkezik a Samsung Galaxy S23 modellekre, és a jó hír az, hogy a szoftvercsomag már Európában is megjelent, számos felhasználó telepítheti.

A frissítéshez egy nagyjából 2,2 GB-os adatcsomag letöltése szükséges, a firmware verziószáma S91xBXXU2AWF1. A telepítést követően megkapjuk a júniusi biztonsági csomagot és rengeteg egyéb hibajavítást, illetve optimalizációt.

A legfontosabbak a kamerákkal kapcsolatos módosítások, ezen belül is az úgynevezett “banana blur” hiba javítása, ami már a megjelenés óta borzolja az S23 és az S23+ tulajok kedélyét. Röviden arról van szó, hogy a közeli képeken sok esetben megjelent egy kör vagy félkör alakú homályos folt. Hogy pontosan mit kezdett ezzel a Samsung, azt egyelőre nem tudjuk, de remélhetőleg tényleg megoldották a problémát.

A felhasználók kaptak továbbá egy 2x portré módot, javított autofókuszt és HDR-t, valamint az éjszakai módot is átdolgozták. A frissítés javítja a haptikus visszajelzést is, illetve optimalizálták az animációkat, és úgy általánosságban is javulhat a rendszer stabilitása.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid