Európában is megjelenik a Huawei P60 Pro és a Mate X3

0

A minap leplezték le Kínában a Huawei legújabb készülékeit, a csúcskategóriás P60 modelleket, valamint a hajlítható kijelzős Mate X3-at. A gyártó most hivatalosan is megerősítette, hogy két mobil ezek közül meg fog jelenni az európai piacon, a forgalmazást pedig egy erre dedikált eseményen fogják bejelenteni Münchenben.

A friss bejelentés szerint a Huawei P60 Pro és a Mate X3 modellek fognak hozzánk, az európai vásárlókhoz eljutni. Az okostelefonok regionális értékesítését május 9-én jelentik be egy müncheni rendezvényen. Az okostelefonok mellett kapható lesz a kínai gyártó Apple Watch Ultra kihívója, a Huawei Watch Ultimate, valamint a prémium jellemzőket egészen megfizethető áron kínáló FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató is.

Ha a felsorolásban nem látod a kedvencedet, egyelőre még ne ess pánikba! Ezeknek a készülékeknek az érkezését ugyan már most kihirdették, de ez nem jelenti azt, hogy nem jelenthetnek be további termékeket az európai, nemzetközi piacra.

Te melyik készüléket várod a legjobban?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid