Európai szervizközpontot nyit a Leagoo

0

A Kínából rendelt telefonok esetében általában igen nehéz érvényesíteni a garanciát, hiszen a legtöbb gyártó fizikailag nincs jelen Európában, a hibás készülék visszaküldése pedig sokáig tart és nem is olcsó. A Leagoo azonban igen komolyan gondolja az európai terjeszkedést, ezért egy hatalmas gesztust tettek az itteni vásárlók felé.

A Leagoo még januárban megnyitja első európai szervizközpontját, mégpedig tőlünk nem is olyan messze, Lengyelországban, emellett Oroszországban is megteszik ugyanezt. Így az orosz és az európai felhasználók dolga is sokkal könnyebb lesz, amennyiben problémájuk akad a készülékükkel. A Leagoo szerint egy hibás telefont 3 munkanapon belül megjavítanak, tehát nem kell heteket, hónapokat várni, mire visszakapjuk a terméket.

Jó hír, hogy teljesen ingyen igénybe vehető az ügyfélszolgálat és a szerviz a Leagoo vásárlói számára, csak a garanciapapírra és egy vásárlást igazoló dokumentumra van szükség. Európában 2 év garanciát vállal a gyártó a termékeire, míg Oroszországban a szokásos egy évet kapják a felhasználók.

A Leagoo oroszországi és európai központja csak az első lépés a gyártó számra, a hírek szerint további helyeken fognak hasonló szervizt és ügyfélszolgálatot nyitni világszerte, azaz nagyon komolyan veszi a vállalat a globális terjeszkedést.

További részletek a Leagoo weboldalán.

Néhány népszerű Leagoo telefon:

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid