Ilyen lesz a Sony Xperia XA2 Ultra – Fotók és specifikációk

0

Tavaly szeptemberben egy benchmark applikáció révén kiderültek egy érkezőfélben lévő Sony okostelefon specifikációi. Akkor még csak a modellszámot ismertük, ami H4233 volt, illetve az eredmények alapján egy középkategóriás mobil képe rajzolódott ki lelki szemeink előtt. Most végre már pontosan tudni véljük melyik telefonról is van szó, és fotókon is megtekinthető az újdonság.

A malajziai termék tanúsítványi szervezet, vagyis a SIRIM jóvoltából kiderült, hogy a H4233 modellszámú Sony készülék nem más, mint a tavaly februárban bemutatott Xperia XA1 Ultra utóda, vagyis az Xperia XA2 Ultra. Különféle dokumentumok is megerősítik a tényt, amelyeket e sor alatt Ti magatok is megtekinthettek.

Az XA2 Ultra nagy valószínűséggel a februári MWC expón válik hivatalossá, már csak azért is, mert az elődöt pontosan ezen a rendezvényen leplezték le a nagyérdemű előtt. A korábban említett szintetikus teszteredmények szerint egy Qualcomm Snapdragon 630 lapkakészlet által vezérelt okostelefonról van szó, amit 4 GB RAM-mal, valamint 64 GB belső tárhellyel láttak el a japánok. A méretes megjelenítő a széria védjegye, ami ebben az esetben sem egy apróság, 6 colos képátlója és 1080p-s felbontása elégedetté tehet bármilyen phablet rajongót.

A tavaly szeptemberi benchmark eredmények

Ha a benchmark eredmények közzététele óta nem történt érdemi változás a tervezésben, akkor egy “hagyományos” 16:9 képarányú képernyőt kap majd az XA2 Ultra. Az elsődleges kamera felbontása várhatóan 21 megapixel lesz, amihez képest az előlapi szenzor 16 megapixeles képeket készít, kedvezve a szelfizés rajongóinak. A mobilon már gyárilag Android 8.0 Oreo rendszer fog futni, és várhatóan így néz majd ki:

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid