Extrém dizájnnal jöhet a Nokia 8 és a Nokia 9

0

A Nokia új felsőkategóriás mobiljairól már elég sok pletykát hallhattunk, most azonban kiszivárgott két sematikus rajz, amelyeken a készülékek feltételezett dizájnja látható. Ha valóban ilyenek lesznek az új Nokiák, akkor biztos a siker!

Az alábbi rajzokat a legismertebb nokiás blog, a NokiaPowerUser tette közzé, és állítólag az új mobilok valós dizájnját mutatják.

Nokia 8

Nokia 9

A rajzok alapján a mobilok szinte teljesen keret nélküli kijelzővel jönnek. A Nokia 8-on látható egy Home gomb, ami valószínűleg ujjlenyomat-olvasóként is szolgál, a Nokia 9 esetében pedig a biometrikus szenzort talán már a kijelzőbe építik. További érdekesség, hogy mindkét mobilon dual hátlapi kamera van.

Őszintén szólva nehéz elhinni, hogy valóban ilyenek lesznek a Nokia új telefonjai, de azért nem is teljesen esélytelen a dolog, hiszen vannak már nagyon vékony kávával ellátott mobilok. Elég csak a Xiaomi Mi MIX-re, az LG G6-ra vagy a Galaxy S8-ra gondolni – idén kétségkívül ez lesz a sláger.

Egyébként a korábbi Nokia mobilokról (Nokia 3, 5 és 6) is szivárogtak ki hasonló rajzok még jóval a bemutató előtt, és ezek nagyrészt beigazolódtak, tehát van okunk reménykedni.

forrás: NPU

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid