Sokan utálják az Instagram új funkcióját

0

A közösségi média nem éppen a privát élet megóvásáról, sőt, inkább annak eltörléséről szól, ugyanakkor a legtöbb felhasználó úgy véli, valahol húzni kellene egy határt. Pontosan ezt a határt feszegeti az Instagram legújabb funkciója, ami a legtöbbeknek nem igazán nyerte el a tetszését. Szerencsére az újítás deaktiválható. 

A Facebook Messengergben is elérhető opció lényegében azt adja az ismerősök tudtára, hogy mikor használtuk utoljára a szolgáltatást, illetve az alkalmazást. A Direct részben meg lehet tekinteni a felhasználónév alatt, hogy az illető mikor volt legutóbb online. Csak azok a júzerek láthatják ezt az adatot, akikkel már volt szerencsénk csevegésbe bonyolódni a szolgáltatást használva, tehát nem teljes egészében válik nyilvánossá az információ.

Az egyetlen jó dolog az egésszel kapcsolatban az, hogy lehetséges a funkció kikapcsolása, viszont így mi sem kémkedhetünk mások után ilyen módon, mert ebben az esetben nem láthatjuk mások online aktivitását. Ha nekünk ez így megfelel, akkor irány az Instagram beállítások menüje, ahol az aktivitás megjelenítése melletti kapcsolót balra kell húzni.

Forrás: TheVerge

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid