Ez a legolcsóbb okostelefon 4 GB RAM-mal

0

Jó lenne a masszív multitaszking, de a pénztárca vékonysága visszafog? Talán érdemes megismerkedned a jelenlegi legolcsóbb, 4 GB operatív memóriával szerelt okostelefonnal, amibe még egy tízmagos processzort is belezsúfoltak. És hogy mennyiért? Cikkünkből ez is kiderül!

Szerintem senki nem fog különösebben meglepődni, ha elárulom, az ajánlat egy kínai gyártótól érkezik. Az okosmobilos vizeket a közelmúltban felkavaró Vernee készülékéről van szó, egészen pontosan a brutális csúcsmodelljük kedvezőbb árú változatáról, vagyis az Apollo Lite-ról.

A “Lite” utótag mindig gyengített képességeket jelent az olcsóbb ár érdekében, de ebben az esetben panaszra nem sok okunk lehet. A nagytestvér MediaTek gyártotta Helio X20-as lapkája változatlanul rendelkezésünkre áll, ezt párosították az említett 4 GB RAM-mal. A kijelzőben van némi eltérés, hiszen be kell érni egy “csak” Full HD felbontású panellel, amely 5.5 colos képátlóval bír. A belső tároló kapacitása 32 GB, nyilván ebből elvesz magának valamennyit az Android 6.0 Marshmallow rendszer.

verne apollo lite gizchina

Fényképek készítéséhez rendelkezésre áll egy 16 megapixeles elsődleges kamera, amit az előlapon egy 5 megapixeles szenzor egészít ki. A készülék dual-SIM képes, igaz, nekünk kell eldöntenünk, hogy extra SIM slotot vagy microSD bővítést szeretnénk. A Vernee Apollo Lite májusban startol, és mindössze 199 dollárt kérnek majd érte. Hazánkban nem várható a mobil megjelenése, vagy ha ez esetleg mégis megtörténne, akkor jóval magasabb lesz az ár.

Gizchina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid