Ez lesz az első mobil Snapdragon 7+ Gen 3 lapkakészlettel

0

Egy megbízható szivárogtató azt állítja, hogy a OnePlus még ebben a hónapban piacra dob egy új, középkategóriás készüléket. A telefon az Ace 3V névre fog hallgatni, belsejében pedig Snapdragon 7+ Gen 3 lapkakészlet zakatol majd. A lapkát korábban még nem alkalmazták egyetlen okostelefonban sem, vagyis a mobil érkezése dupla debütálás lesz.

A szivárogtató azt állítja, hogy a mobil 1,5K-s felbontású megjelenítővel rendelkezik majd. Ez az egyébként helytelen kifejezés a kínai cégek esetében egy 1080p és 1440p közötti kémpinőséget jelöl. Mivel a OnePlus Ace 2V 2772 x 1240 pixeles megjelenítővel rendelkezett, az új modell a kijelző szempontjából nem számít majd komolyabb előrelépésnek.

Az okostelefon hardveres komponenseit egy 5500 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával, a telep támogatni fogja a 100 W-os SuperVOOC gyorstöltést. Nagy valószínűséggel ez ugyanaz az aksi, mint ami a OnePlus Ace 3, vagyis a globális piacon OnePlus 12R néven forgalmazott készülék belsejében is megtalálható.

A technológiai bennfentes arról is említés tesz, hogy a OnePlus 13 a vártnál korábban jelenhet meg, mivel a gyártó az elsők között szeretne piacra dobni Snapdragon 8 Gen 4 lapkakészlettel szerelt csúcskategóriás készüléket. A lapkakészletet az idei Snapdragon Summit eseményen mutathatják be, amelynek megrendezésére októberben kerülhet sor.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid