Ez a mobil volt a legkelendőbb az Amazonon a Black Friday ideje alatt Európában

0

Véget ért a fekete pénteki vásárlási láz, amelynek ideje alatt azért a rengeteg alibi kedvezmény mellett néhány valóban kiváló ajánlatot is ki lehetett fogni a különböző webáruházakban, vagy éppen a fizikai üzletekben. Az egyik ilyen remek ajánlat a Poco X3 Pro volt, ami az Amazonon elképesztően jól teljesített a Black Friday alatt – árulta el a nyilvánosságnak a Xiaomi alelnöke, Lu Weibing.

A rangos úriember a kínai közösségi médiát, egészen pontosan a Weibót használta egy rövid dicsekvés erejéig, ahol egy kép társaságában nagy örömmel közölte a rajongókkal, hogy a Poco X3 Pro hatalmas sikert aratott Európában a Black Friday ideje alatt. A szóban forgó okostelefon volt a legkelendőbb készülék az Amazon webáruházában, mégpedig hat kulcsfontosságú nyugat-európai piacon – derült ki Weibing posztjából. Hatalmas volt az érdeklődés a mobil iránt Spanyolországban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban is.

A posztban az is említésre került, hogy a Poco brand gyorsan és hatalmasat fejlődött az idei év során. Ez abszolút nem csoda, hiszen olyan telefonok vannak a kínálatukban, mint a Poco X3 Pro, ami Black Friday kedvezmények nélkül is egy vonzó ajánlat. Az okostelefon forgalmazása 2021 márciusában kezdődött, kiszereléstől függően 249 vagy 299 euróért lehetett birtokba venni, ám most a Fekete Pénteken durván leárazták. A 6/128 GB-os variáns 179, míg a 8/256 GB-os verzió 200-220 eurós áron volt kapható Jeff Bezos online boltjában, így nem csoda, hogy sokan lecsaptak a középkategóriás ár/érték bajnokra.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid