Ez a Samsung Galaxy S8 gyenge pontja

3

A Samsung Galaxy S8 az egyik legszebb mobilos kijelzőt kapta, ami az Infinity Display nevet viseli. A németországi test.de oldal tesztjéből azonban kiderül, hogy a megjelenítő sokkal könnyebben törik, mint más készülékeké. 

A német cég készített egy speciális teszteszközt, ami lehetővé teszi bárminek a leejtését 80 centiméteres magasságból, újra és újra. Egy ilyen próbatétel összességében vizsgálja az adott készülék strapabírását. A test.de munkatársai szerint a legtöbb okostelefon 100 lepottyantást él túl ezen a teszten, mielőtt szignifikáns sérülések keletkeznének a burkolatukon. Addig csupán karcolások, illetve kisebb horpadások jelennek meg rajtuk.

A teszt eredménye egyáltalán nem meglepő az új csúcsmodell esetében: a Galaxy S8 gyenge pontjai a kijelző lekerekített sarkai. A telefon már 50 leejtés után összetört, hiába a Gorilla Glass 5 borítás. Igaz az érintő továbbra is funkcionált, valamint a hátlap szintén sértetlen maradt. A test.de emberei azt javasolják, hogy mindenképpen használjunk valamilyen tokot a Samsung vadonatúj csúcsmodelljéhez, bár ez bizonyos felhasználók számára elvehet a készülék prémium érzetéből. Ha viszont azt nézzük, mennyibe is kerül a masina, talán nem dőreség átgondolni a német szakemberek javaslatát.

forrás, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid