Ez volt a 10 legkeresettebb okostelefon augusztus elején

0

A világ legnagyobb mobilos oldala, a GSMArena újfent listába szedte, hogy mely telefonokra kerestek rá a legtöbben náluk az elmúlt időszakban. Az első két helyen Samsung modellek állnak, de a helyek felét Xiaomi készülékek foglalják el.

A Galaxy A54 már sokadik alkalommal vezeti a listát, rendkívül népszerű a Samsung felső-középkategóriás modellje, utána pedig a Galaxy S23 Ultra következik, ami kétségkívül a legtöbbet eladott Android rendszerű zászlóshajó lesz 2023-ban.

A Redmi középkategóriás telefonjai is tarolnak, a Redmi Note 12, a Redmi Note 12 Pro, illetve az olcsóbb Redmi 12 és Redmi 12 5G is ott vannak a legkeresettebb készülékek között.

Egy teljesen új versenyző a Infinix GT 10 Pro, augusztus elején mutatták be, és természetesen a legnépszerűbb új almás mobil, az iPhone 14 Pro Max sem maradhatott le a listáról annak ellenére, hogy lassan már egy éves.

Íme a teljes, aktuális top 10-es lista:

  1. Samsung Galaxy A54
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra
  3. Xiaomi Redmi Note 12
  4. Xiaomi Redmi Note 12 Pro
  5. Infinix GT 10 Pro
  6. Xiaomi Redmi 12
  7. Xiaomi Redmi 12 5G
  8. Apple iPhone 14 Pro Max
  9. Realme C53
  10. Xiaomi Poco M6 Pro

Összességében tehát ezen készülékek iránt érdeklődtek a legtöbben mostanában a GSMArena oldalán. Fontos megjegyezni, hogy ezek nem konkrét eladási adatok, de az biztos, hogy a listán szereplő készülékeket sokan választják.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid