Hivatalos a Xiaomi Smart Band 8 Pro

0

Tegnap nagyszabású prezentációt tartott a Xiaomi, amelyen bemutattak egy teljesen új, hajlítható okostelefont, egy hatalmas méretű táblagépet, egy bivalyerős okostelefont és egy okoskarkötőt. Utóbbi a Xiaomi Smart Band 8 Pro nevet viseli, az újdonság nagyobb kijelzővel, jobb felszereltséggel és kedvező árcédulával debütált.

Az okoskarkötő kijelzője 1,74 colos, egy AMOLED panelt alkalmaztak a gyártás során, ami 336 x 480 pixeles felbontással, 600 nites fényerővel és 60 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik. A képernyő fizikai behatások elleni védelméről Gorilla Glass üveg gondoskodik.

A Xiaomi Smart Band 8 Pro tömege 22,5 gramm, vastagsága pedig 9,9 mm. A karkötő külső burkolata megfelel az 5ATM minősítésnek, tehát elméletileg akár 50 méter mélyen is használható marad a víz alatt, emellett porálló is. Az okoskarkötőt fekete és ezüst festéssel lehet majd megvásárolni.

A készülékben található akkumulátor a gyártó ígérete szerint akár 14 napig is kibírja egy töltéssel, ami javulás a Smart Band 7 Pro 12 napos üzemidejéhez viszonyítva. A készülék szoftvere rendkívül testreszabható, egyebek mellett 100 különböző számlap közül választhatunk.

A Xiaomi Smart Band 8 Pro mellé a megjelenéskor tízféle pánt közül választhatunk, a jól megszokott szilikon mellett milánói, illetve bőrszíj is szerepel a repertoárban. Az ígéret szerint később további opciókat is elérhetővé tesznek.

A Xiaomi Smart Band 8 Pro rendelkezik saját GPS modullal, így a szabadtéri edzéseinket nyomon követhetjük anélkül, hogy magunkkal kellene vinnünk a telefonunkat. Az új biometrikus érzékelő pontosabb adatokat szolgáltat, legyen szó pulzusmérésről, véroxigénszint-mérésről vagy alvásfigyelésről. Az okoskarkötő felszereltségének ugyan részét képezi az NFC, de arról egyelőre nincs hír, hogy ez a globális változatban is elérhető lesz-e.

A Xiaomi Smart Band 8 Pro szilikon pánttal 19 ezer forintnak megfelelő helyi pénzért szerezhető be, bőrszíjjal viszont egy kicsivel többe, nagyjából 21 ezer forintba kerül, természetesen jüanból átszámítva. A nemzetközi értékesítés részleteiről egyelőre nem kaptunk információt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid