Ezek most a legnépszerűbb játékok Androidon és iOS-en

0

Kijött a Sensor Tower legújabb felmérése, amely a mobilos játékokat rangsorolja népszerűség alapján, egész konkrétan azt nézték meg, hogy mely címeket töltötték le a legtöbben az elmúlt hónapban.

Az alábbiakban látható a 2022 áprilisára vonatkozó letöltés rangsor. Az első oszlop az összesített eredmény rendszertől függetlenül, a második az App Store-t mutatja, a harmadik pedig a Play Áruház toplistája.

Az elmúlt időszak legtöbbet letöltött mobilos játéka a Subway Surfers volt, ez nyert összesítésben és iOS rendszeren is, Androidon pedig a második lett. A robotos felhasználók körében egyetlen cím tudta megverni, mégpedig a Garena Free Fire, ami így a legnépszerűbb Android játék lett.

Nem soroljuk fel az összes címet, a fenti listákon jól látszik minden, de érdemes még kiemelni néhány nagyon népszerű játékot, amik tartoltak Androidon.  A Ludo King egy társasjáték, ami a harmadik helyen áll, utána pedig a Merge Master következik. A top 5-be pedig még a Robolox is belefért.

Készült egy másik összesítés is, ami szintén érdekes, ez nem a letöltések számát mutatja, hanem azt, hogy mely játékok termelték a legtöbb bevételt.

Az összesített listán olyan címek szerepelnek, mint a Honor of Kings, a PUBG Mobile, a Genshin Impact és a Candy Crush Saga, az androidos felhasználók viszont a Coin Master-re és a Lineage W-re költötték a legtöbbet.

Forrás: SensorTower

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid