Ezekben a színekben választhatjuk majd a Samsung Galaxy S24 FE-t

0

Az előzetes értesülések alapján a Samsung nem mondott le a Galaxy S24 FE-ről, amely várhatóan még idén meg fog jelenni. Nemrég kiderült, hogy milyen színekben lehet majd megvásárolni a Galaxy S24 széria legmegfizethetőbb tagját.

Az új információk Ross Young tollából, vagy jobban mondva billentyűzetéből származnak, aki a Display Supply Chain Consultants vezetője és általában megbízható értesüléseket szokott szállítani. A bennfentes szerint a Samsung Galaxy S24 FE választható lesz fekete, szürke, világoskék, világoszöld és lila árnyalatokban. Várhatóan a fekete változat lesz mind közül a legkelendőbb, ennek megfelelően ebből a változatból gyártják a legtöbbet. Nyilván a dél-koreai gyártó ad majd valamilyen hangzatos fantázianeveket ezeknek az árnyalatoknak, mi most csak a tényleges színeket neveztük meg.

A készülék elődje, vagyis a Galaxy S23 FE menta, krém, lila, indigó, grafit és mandarin színekben kapható, legalábbis így keresztelték el az elérhető tónusokat. Egyébként érdekes, mert a Galaxy S24 FE esetében fekete és szürke árnyalatról is beszél a szivárogtató. Utóbbit valószínűleg azoknak szánják majd, akiknek a fekete egy kicsit unalmas, de az élénkebb változatokat mellett sem szívesen tennék le a voksukat.

Előző hónapban valaki tesztelte a Samsung Galaxy S24 FE prototípusát a Geekbench nevű benchmark alkalmazással, ami lebuktatta, hogy a mobil meghajtásáról Exynos 2400 lapkakészlet fog gondoskodni, és lesz 8 GB RAM-mal szerelt változat is, legalábbis egy ilyet tettek próbára. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy nem létezhetnek 12 GB operatív memóriával szerelt konfigurációk is.

A szóbeszédek szerint az okostelefon leghamarabb még idén nyáron, legkésőbb pedig 2024 vége felé mutatkozhat be a nagyérdemű előtt. A mobil valószínűleg ugyanazt az elsődleges kamerát kapja, mint a Galaxy S24. A készülék előlapjára 6,1 hüvelykes AMOLED képernyő kerülhet, a belső tárhely 128 vagy 256 GB-os lesz, a hardveres összetevők energiaellátásáról pedig egy 4500 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid