Ezért áll majd vízszintesen a Samsung Galaxy Note 9 duál kamerája

0

Nemrég kiderült, hogy hogyan is néz majd ki a következő Samsung csúcsmobil, vagyis a Galaxy Note 9, és az egyik leginkább szembetűnő részlet a duál kamera pozíciója.

A Note 9-ben egymás mellett lesz a két hátsó kamera (hasonlóan a Note 8-hoz), és ezek alatt foglal majd helyet az ujjlenyomat-olvasó. Ez az elrendezés azért érdekes, mert az S9+-nál már egymás alatt voltak a kamerák, és így a biometrikus szenzor is lejjebb került, ami valamivel kényelmesebb használatot biztosít.

Ilyen lesz a Note 9 hátlapja

Egy ismert kiszivárogtató most elárulta, hogy miért döntött a Samsung ilyen elrendezés mellett. Az ok egyszerű: így nagyobb akkumulátor fér majd a Note 9-be, mintha egymás alá kerültek volna a kamerák. Az alábbi ábra jól szemlélteti a dolgot:

A Galaxy S9+-ba csak egy 3500 mAh-s akkumulátor fért, ám a jó hír az, hogy állítólag a Galaxy Note 9 nagyobb telepet kap. A hírek szerint 3850 és 4000 mAh között lehet majd a kapacitás. Ez nagyon jó lenne, de azért még ne vegyük készpénznek a dolgot, sok minden változhat még a bemutatóig, ami valamikor augusztusban várható.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid